Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Fruity Loops'ta şarkının az bi kısmını yaptım, yorumları bekliorum dinleyebileceklerden. http://rapidshare.de/files/15146976/i_love_u_moonshield.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 çok hoşuma gitti,güzel olmuş baya ellerine sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Çok güzel olmuş, eğlenceli. Ama notalar kayık biraz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 rapidden dl edemedim ben ya baya uğraştım ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Tşk, ama enstrumanları çok dandik şu FLP'nin : 6.0 sürümünü çekmeyin, 3.5 ile işinizi yapın, kullanan varsa.İyice dıptıs olmuş program. Ayrıca sesten anlayan biri de lazım ton, equlaizer, pitch v.s için. Rapid olayını bilmiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 daha enstrumantel bi sarkı yap embody the invisible gibi swim gibi var daha böle anladın sen demek istedigim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Second Love yapim heh, elde çalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hayır benim dedigim yapılıcak. msn de nerdesin sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Başka bir şarkı yapsaydın bari, Moonshield'ın Commodore Remix'i var zaten hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Trigger yapıorum.Sadece verse ve bridge =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar