xerberg Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Evet Beyler Server Kuruyorum Ama Son İtem PAtch ı bulmak kaldı ılk turk server ı nı acıcam saglam bı hostıng saglıcak bırısı war ıse [email protected] eklesın konusalım İtem patch ı bulun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bi cok kisi planladiydi ama olmamisdi isalla basarirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hahaha hosting ariyorsun ? ilk turk KE serveri icin .. Ben sana 2 saat icinde herseyi tam sekilde kurayim abicim ama o hosting var mi cümlesini acayim .. iyi , lagsiz bir hizmet icin en az 30-40 mbit bir cikisa ihtiyacin var bunun da aylik ortalama kirasi 7000$ civarinda . Hadi sana kolay gelsin belki birisi sana destek olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xerberg Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yaw su son patch ı bulam bı gerısını hallederız ıns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rebellious_3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o mail adresi ne öyle? K2'de mi çalışıyorsun? lamerlik yapmaya gerek yok. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 14:14 tarihinde, rebellious_3 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xerberg Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 edepli konus evet forum da gorevlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 [email protected] eklesın konusalım nereye eklesin = msn eklesin.. MementoMori ile konustum bu mailde birisi yok diyor forumda görevli . Zaten emindim olmadigina ama saglamasini yaptim. bari göz göre göre yüzlerce insani enayi yerine koyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xerberg Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya uza gıt kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rebellious_3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 edebine başlatma şimdi. ekledim seni ama e-posta adresi doğrulanamadı diyor. senin gibileri için daha ağır konuşulur ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 edebüzle geldizz edebüzle gidiiinz by şehmuz [hüsrevaganın uşaa] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hayal kurmak güzeldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 asdasdasd Daha Neler Görücez kim Bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sts by şemhus bizim eski komşu :) eski evimizde otururken arada bir muhabbet ederdik :) tabi fırsatımız oldugumuzda 2mizde çalışan insanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ßeni Geme Yaparmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Ne Guzel ßenim Mail Adresimde [email protected] Hemide Domain Bana Ait.. Dolandiricilik Yapabilirmiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar