LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 OFffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 adam elimde su kdr dupe kutu war diye başlik açar olmuş.. 9999 tane gelsin dagiticam vs.. cypher da acildigi ilk gunder beri dupe yapilio. bunu bilmeyen yok.. b.kunu cikardiniz paticik inde.. gidin bunlari forumtr de aga'lariniza anlatin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hala cyper gibi bi serverda oynamayami calisionuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 malesef ewt.. ama tum server lar yawas yawas ayni hale gelio.. o yuzden halen ko oynamayami calisiosunuz desen daha ii olurdu.. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 14:31 tarihinde, The_Cute tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 YAw kardeşim dupe yapıoz demedikki.Dupe kalktı demişlerdi.Ben de dupe yolunu birilerinin gene keşvettiğinden bahsediom.Mantıklı olun.Hadi dupe yaptım farzet,Ben bunu burdakilere yardım etmek amacıyla kullanıomsa kötümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar