Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl öleceksin?! 10 soruda öğren!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
WarCraft forumunda da başka bir quiz ile ilgili yazdım buraya da yazıyorum patiler bu testi yapın nasıl öleceğinizi söylüyor :D Bana zehirlenerek çıktı :D

http://www.kuizz.com/quizler/quiz.aspx?id=113

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 02:50 tarihinde, sarpus tarafından güncellenmiştir ]

Ha bir de hangi süper kahramansın? var, onda da catwoman çıktım ne alakaysa :D

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 02:52 tarihinde, sarpus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Zehirlenme
Senin için zehirlenerek ölme riski çok fazla! Sivrisineklere, farelere karşı her zaman sineklik, sopa kullan. Ormana, pikniğe çıkma. Annenin yemeklerinden başka birşeyi ağzına koyma. Yemeği ocakta unutma, çekmecende her zaman bir gaz maskesi bulundur. Güneş enerjisiyle ısın.

wtf?

bunlarda diger olasılıklarımmış:
said:
Kanser (%14)
Açlık (%14)
Yanarak (%14)
Dayak yiyerek (%7)
Elektrik çarpması (%7)

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 03:13 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bende yancakmisim ama kalp krizinden olcem ben bilmiyorki bu site ailede kalp hastaligi irsi , benim kalpte delik var ustune gunde 2 paket sigara 10 sise bira ictimi...
Mesaj tarihi:
Silahlı saldırı

Senin için silah vuruşu sonucu ölme riski çok fazla! Ateşli silahlarla fazla oynama. Askerliğini yapmadıysan kesin kaçmaya bak. Mitinglerden, kalabalık alanlardan uzak dur. Belalı işlere karışma, sakin ol, gece 12ye kadar eve dönmüş ol. Hatta evinden bile fazla dışarıya çıkmamaya çalış. Hırsız alarmı satın al.

ölmek istemiyorum :\***
Mesaj tarihi:
said:
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

ahah lol ben gotikim zaten, tenim guneş gormez benim muhtemelen prizi yada videoyu tamir etmeyi denedigim bir gün havaya ucarım

said:
Diğer olasılıklar
Elektrik çarpması (%14)
Uçak kazası (%7)
Boğularak (%7)
Silahlı saldırı (%7)
Zehirlenme (%7)
AIDS (%7)
Kanser (%7)
İntihar (%7)
Dayak yiyerek (%7)
Yaşlanarak (%7)