Blackfake Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Korn-Greatest Hits vol 1 Korn- untouchables Soad-mesmerize bunlar baştan sona biten albumlerdir :) ayrıyetten bol miktarda iron maiden , blind guardian... spultra-roots megadeath -rust in peace albumleri dinlenmektedir (benim için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ventrilo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 mortal kombat add-on'u neyi çalarsa onu dinliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 o da açık be kardeş fakat push to talk ayarlı aşağıda beklio hafıften map ve rc den anlıosun zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 manowar ın tüm gaz şarkıları , black sabbath ın hitleri ve iced earth ın gaz şarkıları... özellikle Iced Earth - The Hunter dinlerken çok gaz oluyorum e adı üstünde class ve şarkı uyumlu oluyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ac/dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bizde pur dikkat vent'te soyleneni dinlemeyeni atiyolar ama sizi bilmiyorum... atmalarini birak, siz konusmadan nasi oynuyosunuz? ayrica arkada oyle gaz sarkilar varken nasi soyleneni anliyosunuz? [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 04:54 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 valla ab'deyken kulağım teamspeak'te oluyo benim de genelde. zaten onun gazı yetiyo bana hehe. - Group 1, Move. House. 3 o'clock! - Enemy, Soldier. 12 o'clock! - I got him! - Three, Target, BMP, 5 o'clock! (bkz: operation flashpoint) =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar