AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Moradonda bi civciv kasarken, fank of wolf man ve ork talisman toplamış arkadaş. Birkaç tanesi de bana geldi. Bunlardan kurtulmak için mecburen her ikisini de 10 taneye tamamladım. Dişler (fank of wolf man) gitti de, talismanlardan kurtulamıyorum. Offering Trader Kim' e gittim, talisman ile ilgili bi seçenek yok. Bunlarıdan nasıl kurtulacağım lütfen biri söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Tamam pardon yaaa.. Topici silin lütfen. Bunlar çöpe atılabiliyordu. Diğerleri gibi değil :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 çöpe at zzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ueheuh falla bi an oyuna ilk basladigim zmnlari hatirladim =) off offf keske knight o zmnlardaki gibi olsa yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 marlon msn de sana bunları anlatmaya çalişiorum ama sürekli düşüo senin msn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 topic in patladigi an bu andir azuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 pati biraz eski haline dönmüş dimi konussana marlon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben beyenmedim eski pati hic bi zmn geri gelmicek =( kendi kendilerini yaktilar bu 1 ay kapatmakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bencede =( eski muhabbet yok come pls all :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 knight in da eski zevki yok herkes birakio oyunu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 evt ben bile bırakicam inanamıom ama ben bile bırakmayi dusunuom benki 42 saat yemek wc haric ayaga kalkmadan online olan insan knight i bırakcak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar