Ceti Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 arkadaslar, bilgisayar basinda degilken bu bilgisayarin tuslara otomatik basmasini saglayan bir program vardi ama adini unuttum vallahi... bir yardim edip hatirlatirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hayalet mouse var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Av ye birakayim yatayim uyuyayim felan diyorsan Direk ban 3rd party program kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ayrıca çok işlevli olacağına inamıyorum. kendi adıma aktif olmayan orada burada takılan adamları attırıyorum raidden, ama iki üç defa üstüste görür mimlersem report etmekten de çekinmem, kılım ben. [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 09:42 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ghost mouse bir işe yaramaz . Oyle bisey yapcaksan anca Ez Macros programiyla yapabilirsin. Ayrica nasil yakaliycaklarki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sen o program sayesinde afk olmamayı başaracaksın, ancak en ufak bir katılımın olmadığı için, o anda sırtından beleşe honor kasmakta olduğun adamlardan biri veya birkaçı kıllanıp sana mesaj atacaklar, sen cevap vermeyince de report edecekler. olayı müteakiben GM gelecek, o da whisper atacak birkaç kez, cevap alamayınca da uçuracak seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 programı ölü açıorsun oyüzden amaç honor deil rep kasmak :D yapan tanıdık bol kimse daha banlanmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Bende gördügümde rapor ediyorum,biz ileride kafa göz yararken, geçmiş koşede sadece oylesine duranlar benide kıl ediyor.Yapmayın,yaptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar