LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 arkadaslar beyazkan benden konu acmamı istedi. 0di ile 1vs1 girmisler.3ündede master dönünce kaçmış.chyperda oynayanlar bilir 0di ve beyazı. hadi saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 movie plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 beyazkan (mage) odi (wariror) ne mageymiş bea ne diim allah uniqlerinin + sını artırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Hmm ilginç. Movie olmadan inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben izledim beyazkan ve 0di yi tanırım yorum yok :P bubba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Beyazkan ile bi de ben yapayım 1vs1. 0di nasıl olurda Beyazkan'a karşı ezilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bence yapma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Beyazkan duyumlarıma göre humanların en iyi magelerinden.0di yle 1 vs 1 kapışabilir.Zaten cz den ii tanıorum. Ama 0di bi wariour olarak biraz daha üstün çıkar.Magein takıları ne olursa olsun.Wariour her zaman sağlamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 banada biras saçma geldi.... odi yanılmıyosam 65 level beyazkanın bilmiyorum leveli kaç ama odinin itemleri saqlam... beyazkanında saqlamdır belki tanımadıgım için bilmiyorum sadece cz den biliyorum muhabbet olmadı aramızda...bende inanmıyorum Odi ezik kalması bi mageye karsı movie olursa iyi olur..Hiç olmazsa burdakilerde izler ve bende izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bi magin bi tankla kapışmasını düşünemiorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 0di Zopayla 1vs1 kabul etmedi ^^ mage ile 1 vs 1 çok zor kolay sanmayın, fr ve lr siz havada karada yer sağlam bir mage... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Yanlış cevap.TAkıları ii olan bi wariourun resistansa ihtiyacı yoktur.Varsa bile 44-45-46 taşlraını kullansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 valla asasın hemen hiç şansı yok sağlam mageye karşı ama warriorun akıllı davranması yeter ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bi magicin warioura karşı neredeyse hiç şansı yok tabi bu onun itemlerinin sağlam olmasına bağlı ama gene de çok az bi şans magic kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 +5 spear taksa birazda saglam itemleri varsa kafa kafaya kapısır bence aynı lvlde olan mage ve warrior hatta cok saglam itemleri varsa 62+ olan bir mage 65 lvl wariroru keser :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 MAge olarak cevaplıorum.N.h keser :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben cok kestim valla cz de kızarıp kacanda cok oldu olay spear takmakda bitiyo ama tabi itemde onemli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bi magicin tank kesebilmesi için dupenin en baba olanını yapması lazım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 harbi lol hayatımda dupe yapmadım yapmamda lvl 64 um ve cok wariror kestim cz de 1 vs 1 kalıpda hatta cokda kızarınca kacan oldu ama tabi cok saglam adam olursa sansı yok orası ayrı konu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ben zaten götü kızarıpta kaçan adama wariour demem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 valla bazı warriorlar tankım diye geçiniyorlar ama bir shaulayı kesmek nedir bilmezler... benim dediğim mageler HQ ya tank oluyorlar... ve cz de olay farklı . 1 vs 1 de mageden korunmak çok zor damage verirsin de onun sana verdiği damage çok daha fazla olur bir de mage full spear def ve HP ağırlıklı warrior ise en fazla fire resist pot basar lightningden korunma yok, lightning basar fire çok damage verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 takıları sağlamsa wariourun magicin poposu kızarır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 2300 hp var buffsuz +5 spear takıyom valla cogu warrior ile kapısabiliyom ama cok saglam itemli lvl yuksek adam gelince kacıs tek town xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bu konuda hak veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 üzerinde en az 40 spear def bulunduracan mümkünse 60 o zaman f9 gıralı bile 400 den fazla vurmaz ... ilk önce stunlayıp sonra impact,thorn,pillar vursan sonrasında warrior kendine gelince(stundan) manesle bitirirsin işini ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar