Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben şan derslerıne baslamayı dusunuyorumda bır kac sorum var...Mesela benım sesım guzel olmasada gıdebılırmıyım? Bırde şan dersının cıdden ne acıdan faydaları buyuk yararlarını goren var mı ve ne gıbı yararlar?Acıklarsanız sevınırıım....
Mesaj tarihi:
klasık gıtara gıdıyordum bırakıyorum yarın onu..Ogrenebılıecegım kadar ogrendım dıye dusunuyorum..Şan derslerı almayı kesınlıkle dusunuyorum ama yararlarını cokda ıyı bılmıorum acıkcası..
Mesaj tarihi:
Çirkin sesini güzel yapmaz kesinlikle ama sesini kullanmayı öğretir , gırtlaktan söylemek yerine sinüslerinden titreşimle daha temiz çıkarmayı falan öğretir ama sesini kullanarak bir yerlere varmak istiyorsan öncelikle ses renginin kaliteli olması lazım . Yoksa kart bir sesle detone olmadan , sesini yormadan söylesen de kulak tırmalamaktan öteye pek gidemezsin .
Mesaj tarihi:
bu işte yeterli - yetersiz olmaz zaten ders alıncada allah olarak çıkmıyorsun içeriden gitar dersi gibi düşün 2 ay temel eğitimi sana verebilir ama kendini geliştireceksin ondan sonra
Mesaj tarihi:
Şan dersi aldıktan sonra pop(mangasından tut teomanına kadar) tarzı söylerken zorluk çekeceğini düşünmüyorum.
Ama ben blind guardian söylicem diyosan bilmiyorum
  • Yeni Oluştur...