UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ben şan derslerıne baslamayı dusunuyorumda bır kac sorum var...Mesela benım sesım guzel olmasada gıdebılırmıyım? Bırde şan dersının cıdden ne acıdan faydaları buyuk yararlarını goren var mı ve ne gıbı yararlar?Acıklarsanız sevınırıım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 şan dersinin yararları kesinlikle var. kafana koyduysan git derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 klasık gıtara gıdıyordum bırakıyorum yarın onu..Ogrenebılıecegım kadar ogrendım dıye dusunuyorum..Şan derslerı almayı kesınlıkle dusunuyorum ama yararlarını cokda ıyı bılmıorum acıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Şan dersleri sana sadece sesini kullanma tekniğini öğretir. Yani sesinin güzel olması gerekmiyor. Ama şunu da bil ki çirkin sesi de güzel yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Çirkin sesini güzel yapmaz kesinlikle ama sesini kullanmayı öğretir , gırtlaktan söylemek yerine sinüslerinden titreşimle daha temiz çıkarmayı falan öğretir ama sesini kullanarak bir yerlere varmak istiyorsan öncelikle ses renginin kaliteli olması lazım . Yoksa kart bir sesle detone olmadan , sesini yormadan söylesen de kulak tırmalamaktan öteye pek gidemezsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben sesım kotu demedım kotu ses olsa dedım..Hernese asıl ıstedıgım sesın temız cıkması bazen sesın gıtmesı durumları sınır edıyor benı.Pekı ne kadar sure gıdılmelı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yaw 2 ay alsak yeterlımı san dersı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bu işte yeterli - yetersiz olmaz zaten ders alıncada allah olarak çıkmıyorsun içeriden gitar dersi gibi düşün 2 ay temel eğitimi sana verebilir ama kendini geliştireceksin ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hmm olede ıste fıyatlar bıraz fazla yazada kendı paramla elektro alıcam şan dersınede gıdersem en fazla 2 ay gıdıbılıcek param var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Şan dersi aldıktan sonra pop(mangasından tut teomanına kadar) tarzı söylerken zorluk çekeceğini düşünmüyorum. Ama ben blind guardian söylicem diyosan bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Opeth desem :)..Bazı sarkıları canımı sıkıyor..Nese ben bı kac ay gıderım ınsallah bıraz da olsa ıse yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Opeth :( iyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar