unity100 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Simdi artik Kardvantaj kartla ucus ve alisveris yaptiginizda topladiginiz puanlar 5 e bolunecek !! puanlarinizi isterseniz chippara isterseniz bonusakce olarak hesabiniza aktarip deklare ederseniz artik hodo puaninizla birlesip size cok cok, daha cok yerel puan ve her 12.76 dakikalik cep telefonu konusmaniz basina size 0.04 dakika CEPtoYOURcep ALLcepstoMYCEP hakki kazandiracak !! hedeheodo do do do dooo bu krrrreeedi kaaar tiiiii.......... yeter beaaaaahhhh !!!!!!!!!!!! indirim yapcaksaniz adam gibi indirim yapin lig puan hesabi yapar gibi kimi kandiriyonuzeaaaahhhhh !!![hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ya bu bankalarda bu bilmemne bedava falan diye bu şekilde kandırıyorlar insanları zaten :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Alsak alsak bedavaya ne alsak:)[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 benim arkadas nerdeyse 5 yildir kart kullaniyo anca soyle bi 135-200 milyonluk saat hediyesi alcak puan birikmis.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tabi canım kredi kartının faizine harcadığın parayı biriktirsne çok daha fazla degerli şeyler alırsın.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Kredi Kartının faizi olmaz ki[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Kredi Kartının faizi vaktinde ödemezsen olur.. bankacılar çok düşünüyolarmı o indirim kampanyaları için acaba[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ödemezsen tabiki olurda yani kredi kartı alıpda ödemeyenin aklı dengesi bozukdur peşin harcamak daha mantıklı öle durumlarda heh[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 :)[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 benim amcam bu reklamları görünce şöyle diyor hep: :) "parayı nasıl harcayacağımızı biz biliyoruz, siz nasıl kazanacağımızı söyleyin hele"[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ayrıca aldığın bir ürün için ekstra olarak bir ücret ödüyorsun kredi kartıyla ödediğin zaman.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yok öle bişey kredi kartlarında şöle bir olay var mesela gittim kebabcıya yedim verdim kartımı işte 10.000.000 çekti 10.000.000 lirayı ama onu bankadan hemen alamıyor eğer alırsa %10 komisyonu bankada kalıyor Artık komisyonu insanlardan almıyolar[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehe androidlerden mi aliyolar insanlardan almiyolarsa[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bende düşündüm ne yazsam diyede bişey bulamayınca bıraktım[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 parayı 30 günde alırsan komisyon yok paranın tamamını alıyosun yok eğer hemen alıcam ben paramı dersen %5 bankaya kalıyor. Bizde war ordan biliyorm ;) Onu geç 4 yıllık denizbank kartımıza 950bin puan fn birikmiş ala ala bitane monopoly alabiliyoruz asdasdsa =)[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar