Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 1. Border Collie 2. Kaniş-- bildiğiniz kaniş değil başka bir şekli ama iynede kaniş yani:D 3. Alman Çoban Köpeği 4. Golden Retriever 5. Doberman 6. Shetland Sheep Dog 7. Labrador Retriever 8. Papillon 9. Rotthweiller 10. Avustralya Çoban Köpeği 11. Pemproke Welsh Corgi 12. Cüce Scauntzer 13. English Springer Spaniel 14. Tervueren 15. Schipperke 16. Collie 17. Alman Kurzzhaar 18. Flat Coated Retriever-English Cocker Spaniel-Orta Boy Snautzer 19. Brittany Spaniel 20. Cocker Spaniel 21. Weimaran 22. Malinois 23. Fino 24. Irısh Waterspaniel 25. Vizsla 26. Cardigan Welsh Corgi 27. Cheapeake Bay-Retriever Puli-Yorkshire Terrier. 28. Dev Snautzer-Portuguese Waterdog 29. Airdale Terrier 30. Border Terrier-Briard 31. Welsh Springer Spaniel 32. Manchester Terrier 33. Samoyed 34. Field Spaniel-Newfoundland-Avustralya Terrier-American Staffordshire Terrier-Gordon Setter-Bearded Collie 35. Cairn Terrier-Kerry Blue Terrier-Irısh Setter 36. Norveç Elkhound 37. Affenpinscher-Silky Terrier-Cüce Pincher-English Setter-Firavun Köpeği-Clımber Spaniel 38. Norwich Terrier 39. Dalmaçyalı 40. Soft Coated Wheaten Terrier-Bedlington Terrier 41. Curly Coated Retriever-Irısh Wolfshound 42. Kuvasz 43. Saluki 44. Cavalier King Charles Spaniel-Alman Drahthaar-Coonhound-American Water Spaniel 45. Sibirya Husky 46. Tibet Spaniel-English Foxhound-Otterhound-American-Foxhound- Greyhound 47. West Highland White Terrier 48. Boxer-Danua 49. Dakel-Staffordshire Bull Terrier 50. Malamut 51. Whippet-Shar-Pei-Drathaar Foxterrier 52. Rhodesian Rigaback 53. Welsh Terrier 54. Boston Terrier-Akita-Inu 55. Skye Terrier 56. Norfolk Terrier-Sealyham Terrier 57. Mops 58. French Buldog 59. Griffon Burxellois -Maltes 60. English Rundoh 61. Chinese Creatested 62. Dandie Dinmont Terrier-Tibet Terrier-Lakeland Terrier. 63. Old English Sheepdog 64. Pyreneen Dog 65. Scotch Terrier-St.Bernard 66. Bullterrier 67. Chihuahua 68. Lahasa Apso 69. Bullmastiff 70. Shih-Tzu 71. Basset 72. Mastiff-Beagle 73. Pekinese 74. Bloodhound 75. Barsoi 76. Chow-chow 77. Buldog 78. Basenji 79. Afgan Tazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kaynak olarak bi yer belirtirsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 fci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bumudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tam olarak link versen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 lessie nerde ya?en zeki köpek odur kandırmayın!Yoksa değil mi :(.(iskoç çoban köpeği olması gerek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yazin google a cikar , evet budur yani aykan anlamadiysan bold ile yazabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben mi gormedim yoksa bizim kangal yok mu listede? o yoksa ben inanmıyorum arkadaş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 golden 3. sıradaydı en son Kaniş cinsi bi köpeğin yok dimi Hani araya kaytarma falan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yok dobi var bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 lessie collie degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Boder Collie lessie değil :) işte karşınızda Border Collie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Lassie = Collie cinsindendir. Ustteki arkadaşın koydugun Collie nin farklı bir cinsi Border colliedir. Ingiltere Iskoçya ve Irlandada Koyun coban köpeği olarak kullanılır. Yarışmalarını bile görmüşsünüzdür tv de kim en kısa surede suruyu ahıra sokacak diye =oP Ama bizim fransada ki ciftlikte bunların 2 tanesini 100 kusur inekle başa cıkmaları için kullanıyoruz ve cok başarılılar =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Lol bu arada benim Balzac ( Basset Hound) 71 inci sırada haha Bu kadar inatçı ve kendi başına buyruk olmasına şaşmamak gerek. Oğlan elinde mama varken otur kalk ı gectim takla bile atıyor, ama işin ucunda ödül yoksa ölsen kımıldatamazsın hihi! Tam bacaksız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 border coli çok istedim ama o hayvanların ayrı bir doğası olduğuna inanıyorum Onları evde yaşatmak hapsetmek gibi geliyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Benim köpeğim 8. sıradaymı$ yeti$tiremedik ama.. öyle her komutada uymuyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kanişler gerçektende hak ediyorlar bence. husky bile 45. olmuş liste sonundakiler nasıldır bilmiyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 abi ne güzel köpekler ya :) labrador retriever ile german shepherdmiş http://img444.imageshack.us/img444/7660/800px1001178fg0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Aykan said: kaynak olarak bi yer belirtirsen :) maelstrom said: tam olarak link versen ? konuyla ilgili şöyle bir link vermiş olayım. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Intelligence_of_Dogs kaniş dediği poodle'mış. "lessie" 16. sırada gözüküyor. ama sivas kangal'ı görmedim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Benim it listede bile yok atıyorum dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 benim kopegim 1. sirada gurur duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 67. Chihuahua heheh tersi olsa şaşardım açıkçası, hayvanlar kendilerini ne sanıyosa artık dinazor mu ne, o boya o özgüven helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 demorah said: border coli çok istedim ama o hayvanların ayrı bir doğası olduğuna inanıyorum Onları evde yaşatmak hapsetmek gibi geliyor sanki yavruyken evde yasiyorsa sorun olmuyor, ama mesela benim kopege ilgi gostermessen cok uzulmeye basliyor, surekli ilgilenmen lazim. bi de tasma taktirtmiyor gicik oluyorum sokaga cikip dolastiricam tasmasiz korkuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Kangalın olmadığı listeleri kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Afgan Tazısı FTW! Afgan Tazısı'nı sonuncu yapan zihniyeti kınıyorum, iyi eğitirsen ayıları, kurtları bile önüne katar kaçırır, bir sürüyü tek başına yönetebilir. Kaniş 2. Afgan Tazı sonuncu mu? yoook öööle Ayrıca arkadaşın da dediği gibi, niye KANGAL YOK!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar