ashley Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bişe sormak istiyorum. sitenin adı neden "paticik" ? bi sebebi varsa taby :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 var var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ashley Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 e bi zahmet söölesen. merak etmişiz belli.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sitenin sahibi kedileri çok seviyor.ondan dolayı yanlış bilmiyorsam :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 site sahipleir diyelim kedilerle zamanında çok haşır neşir olmuş hatta bitanesinin adı karakedi çok severle kara kedileri onun için bizde çok sefiyoz :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 said: 2003-mart-10: paticik forumları admin gizli alanı karakedi: yeni ismimiz paticik oldu arkadaşlar. daha manyak bi isim bulana dek bole takılacaz. dark-dr: paticik ne be, beygirgucu.com olsun bunu her okuduğumda gülüyorum ben Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sen bu soruyu Fistan'a sor en iyi açıklamayı o yapar ;) bu arada selam.. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 18:18 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 pepelek'ti önce, athea'nın kedisinin ismiydi. sonra "pepelek ne yaws :///77" diyip paticik yaptılar sanırım hani belki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 paticik, insanın kendine yakışanı giymesi demektir ashley. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 öğrenelim bilgilenelim.. teşekkürler fistan ben de merak ediyordum! =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ashley Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ehaeha :D demek kendine yakışanı giymesidir. burda penguencilerin olduunu görmek ne güzel! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 pepeleeekkk :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 penguenci çok burda... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 biz hepimiz koca patiyi arıyoruz aslında.. tüm kutsal kitaplarda yzan o kıyamet günü öncesi gelip ruhlarımızı arındıracak koccccaaaaaaaa pati için ayinler düzenleyip ibadet ediyoruz.. gel sen de bize katıl.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.