noface Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 interface in icine atıyorum hala calışmıyor nedendır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 raide girdiğinde calısır yani raidde iken calısmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ıh çalıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Interface' in içinden çıkar, Addon klasörünün içine at.. Daha sonra karakter seçme ekranında sol alttaki Addons' lara bak.. Eğer aktif haldeyse 99% çalışır.. -Xanny- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 stigmata'nın anlattığı yöntemi denedim, aynı problem bende de vardı. ancak olmadı, başka yöntem varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Karakter seçme ekranındaki Addons' ta CTRAID kırmızı mı yazıyor yoksa normal gri mi? Veya şöyle diyim, Addons' ta CTRAID' i görebiliyor musun ? edit: [email protected] ---- MSN canlı yardım dan çözüm arayabiliriz.. -Xanny- [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 14:48 tarihinde, stigmata tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 haritanın yaznında RA simgesinden on yapın. o ya bastığınızda 5. muenu olarak ct_raid var. orda grouparı seçin. olmadı mı gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar