FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 aga ytem pylys, clan pylys, money pylys, at pylys, avrat pylys :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tamam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben anlamam bu mmorpg lerden ama ohannesburgerqueen demek istiyorum. obareyyyyy :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ne diosun daha üstte 90 m daha war onu cektim ama yapıstırmaya unuttum ! not:kişi basına düşen para miktarı 191 m :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 mmmmm bana bir ara 103m gelmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bizim ark.da 2milyarla cz ye gidip 2 kere yatmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 benim arkta zamanında premium üye olmuştu trinayı 14m e satmıştı sonra cz ye gitmişti (lvl 48) para 1 veya 2 m e düşene kadar czde takılmıştı sonradan kafa dank etmiş xD bu arada trina o zamanlar 10m falandı 14m e kakaladım diye seviniyodu xD [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 15:35 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 etme bulma dünyasıdan döndü :D şaka bi yana bizim bi arkda 250m ile girdi cz ye yatınca aklına gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 büyüyünce bnde kesecem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sanırım rekor bende hala 411M düşmüştü ooDIGGERoo sağ olsun dün yine kestik bu sefer 10K düştü üzüldüm :) dropları kestiler herhalde :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 patayı baylaşak birilerini arasanız bu ciwardaym xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yukardaki ss de 8 kişilik partyde (1 kişi yatıyor kaldı 7 kişi) toplamda 700m düşmüş bu adam 1.5milyar ilemi girmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Hangi server burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yatan adama üzüldüm paraya ortak olamamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 adamın gönlü zengin belki,bakdı humanlarda para yok "benimde bir yardımım olsun" dierekden girdi cz ye dağıttı harclıkları,olamazmı yani:):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driven35 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 laklak bu yapar:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 İi vurgun yapmışınız o para ile cz de dolaşan adamı tek başıma kesmek isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hehe benide bi keresinde 1milyar varken tek bi noob asas kesmişti deli lag vardı gitti 500m 1-2 ay sonra maradonda pm attı Allah razı olsun die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar