Othranx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 napsam beyler ya ilerlememiş hiç ama, ameliyat olmaya değer mi, bazı zmnlar manyak ağrı oluyo napsam sizce? ps: varikosel=testisteki varis gibi bişi[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 elbette ameliyat olmalisin, tabii doktor aksini soylemiyorsa. zaten cok zor bir ameliyat degil yanlis bilmiyorsam.
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bence doktoruna bi danış başka bikaç doktorla daha konuş...çünkü burda bilmeden birşeyler söyleyebilirler sonuçta sadece geyik olsun alay edelim eğlenelim diye girenler de var...paranoyak mı oldum :)[hline]: Abi kart uymuo takıorum your system is not support diyo
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Benim arkadaşım olmuştu zor deil ama 3 ay cinsel ilşkiye giremiyorsun ama ondan sonra mecbur kalıyorsun tekrarlamaması için[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hala mı ağrıyor geçti falan diyordun ? üroloji doktoruna görün..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... [Bu mesaj theKingpin tarafından 09 September 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ben çift taraflısını olmuştum 4 günde sağasağlam oluyorsun merak etme. İLERİSİ için gerekli bişey :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 3 ay dite birşey yok güvenebilirsin test edildi :) 1 hafta yeter[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bak garantisini bile vermiş :D hehe[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 benim ark 3 ay bişey yapamadı ama tekrarladı onda galiba yani yalan atmıyorum[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 olm üç ay ne öle. rahip gibi.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 walla bilmiorum adam sonra bozul du zaten[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ahaha töbe yarabim. o ne demek lan? şey'mi oldu yani?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 10 September 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yok durgunlaştı bide tik oldu adamda muck yapınca tutuyo[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 olm korkutma adamı. yazık şimdi üzüldüm be.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ama onun ki aşmıştı yani duramıyodu yerinde feci bir ağrısı vardı duzeldi yani çok kötü deil[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 oha olm ne zman oldu lan bu?!?! mast a mani oluyomu bu ağrı?![hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 olsa nolcak levile hayatta herşey mast değilki :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 çok yapıcı konuştum sanırım.. orthanx abicim rahatsız ediyorsa ameliyat ol ama ilerde artma derecesi varsa kesinlikle ol diyebilirim.. bakınız ben fıtık ameliyatı olmuştum ve sapasağlam buradayım..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: theKingpin, 10 September 2003 04:07 tarihinde demiş ki: olsa nolcak levile hayatta herşey mast değilki :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... adamın redpoint yapma durumu yok şu an.o yüzden sadece mast.[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ya benim de sağ taraftakinde biraz şişlik var.Nedenini anlıyamadım ama hiç ağrı yapmadı. Böle zırta pırta doktora gitmeyi sevmem ama bu zırta pırta bi konu değil yane :D *!acaba gitsem mi diye düşünür*[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 aldır birini ya.. hitlerinde tek taşaa varmış[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ahahahah[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Allah yarabbi ya. Diğeri lazım olmasa allah vermezdi heralde insanoğluna :-P[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hitlere vermemiş demekki lazım değilmiş bu arada iki adet böbreğin var ama biri stepne.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 2 kulagın var biri gitse fark etmez mesela dimi :) aynısı goz icinde gecerli. hatta kol ve bacak icinde gecerli dicem ama yok olmaz ole[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Öne çıkan mesajlar