malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 korku filmlerine gül ona gül buna gül. başına bi şey gelsin reziilliğe bak gül. halimden çok memnunum da sırf merakımdan soruorum psikoloji bozukluğumudur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 :D ya ben de beyzanın kadınlarının bi kaç yerinde güldüm arkadan yaşlı bi kadınla gıcık kızı, psikolojisi bozuk heralldeaa die sesli şekilde bağırdı...yine de güldüm tabi çünkü koMikti::) [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 18:12 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 türklerin yaptığı sözde korku filmlerinde gülüyorsan emin ol ki yalnız değilsin.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bazı korku filmlerini izleyemiyorum ben.mesela bi sahne var ; adam gidip kapıyı açıcak , kapının arkasından da bi şey höytlicek gibi...arka fonda da gerginleştiren bi müzik var , direk geçiyorum. gülemedim hiç korku filmlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ring dışında (1) paso güldüm. ondada sinemada haca yağmurluydu. soğuktu böle,donuodum resmen. arkadaşla oturduk böle sinemada 4 kişi falan merdivenden çatıdan ses geliodu. filmin sonlara doğru tırsmıştım,eskiden gülmeye gidiodum korku filmlerine,de gülüsoun falan film arasında kıl bakışlar falan geriliosun.onlara da gitmemeye başladım. beyzanın kadınlarına da sırf kaliteli bi türk filmi ne olursa olsun gideyim dedim,yine çok güldüm ama kaliteydi film ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bigün bi arkadaşla okuldan sonra içmiştik bi güzel benim evde, sonra o arkadaşın da başka bi arkadaşının o gün doğumgünüymüş, hadi bişeyler yapalım dedik, çıktık evden gittik aldık bu elemanı da, doru sinemaya. benim içtiğim arkadaş bi güzel saroş oldu, sinemaya bi elinde kahve, diğer elinde çikolatalı kapüçino (böyle mi yazılıyo lan bu?)(ibibik gavurlar) ile girdi. neyse, film de resident evil 2. hatırlarsınız belki, bi sahnede adam dolabı açıyodu, dolaptan iskelet düşüyodu adamın üstüne, bizim arkadaş orda "PUHAHA" diye gülmüştü herkes gerilmişken, haliyle biz de yarılmıştık hohah. ha yani bu örneklemeden de anlayabileceğimiz gibi, şey işte, gülünebilir yani gerilim filmlerinde de, ya da o tür gerilimli yerlerde, falan filan, işte, amaan. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 18:21 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 evt ama film güzeldi...ama korkunç sayılmazdı. kanlar, cesetler fln korkunç diil iğrençti. beyzann hizmetçisine saldırdığı dakikada bn de film koptu, evt komikti. saeros komikmş ama senin gavurlara laf edişin daa komik:D [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 18:24 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 :)güzelmiş. sarhoş olmadım bende şimdi şey soracam bu psikoloji sorunu mudur nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hepimizde var. hepimiz hasta mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 abi film değil beinm olayım. her şeye bu derece gülme. ben memnunum ama bu bi sorunmudur değilmdir mrk içindeyiz hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 abi. gülüosn da başka ne istiosn..bırak yaaa amaann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gülmek iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gül işte daha ne istiyorsun?bende çok gülüyorum dışardan çok ketum görünsemde:):):):):):):):):):):):):):):):):) *abartır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Daha ne istiyorsun keşke herkes gülebilse. 19-20 yıldır gotik olup dülemiyenlerin halini düşün birde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gotiklik saçma ya:) gülmüosan bitmişsinde zaten,bela açacak bu başıma ayarlamam lazım. hobareyytye adada die de bi gülüşüm yok ama pis sırıtıorum.sonuçta bi rahatsızlık gibi gelio bana,ölçülendirmek lazım her ne kadar memnun olsam da.ne öyle gül gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Gül ya ne olcak;moralin bozuksa düzelir, zaten düzgünse neşelenirsin falan filan.Bi tek sinema da gülmene takıldım hele korku filmine gülme tribine ayrı kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 @nosfe:napalım Allah da bizi böle yaratmış:) ya çok moral getirdiği sölenemez gülmenin,refleks gibi bi şey oldu sanırım brsda:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Yok genel olarak dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 halk arasinda kikirdek denen sahislardansin sen o zaman [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 22:30 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar