Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok gülüorum

malik

Öne çıkan mesajlar

:D
ya ben de beyzanın kadınlarının bi kaç yerinde güldüm arkadan yaşlı bi kadınla gıcık kızı, psikolojisi bozuk heralldeaa die sesli şekilde bağırdı...yine de güldüm tabi çünkü koMikti::)

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 18:12 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ring dışında (1) paso güldüm.
ondada sinemada haca yağmurluydu.
soğuktu böle,donuodum resmen.
arkadaşla oturduk böle sinemada 4 kişi falan merdivenden çatıdan ses geliodu.
filmin sonlara doğru tırsmıştım,eskiden gülmeye gidiodum korku filmlerine,de gülüsoun falan film arasında kıl bakışlar falan geriliosun.onlara da gitmemeye başladım.
beyzanın kadınlarına da sırf kaliteli bi türk filmi ne olursa olsun gideyim dedim,yine çok güldüm ama kaliteydi film ayrı mesele.
Sosyal ağlarda paylaş

bigün bi arkadaşla okuldan sonra içmiştik bi güzel benim evde, sonra o arkadaşın da başka bi arkadaşının o gün doğumgünüymüş, hadi bişeyler yapalım dedik, çıktık evden gittik aldık bu elemanı da, doru sinemaya. benim içtiğim arkadaş bi güzel saroş oldu, sinemaya bi elinde kahve, diğer elinde çikolatalı kapüçino (böyle mi yazılıyo lan bu?)(ibibik gavurlar) ile girdi. neyse, film de resident evil 2. hatırlarsınız belki, bi sahnede adam dolabı açıyodu, dolaptan iskelet düşüyodu adamın üstüne, bizim arkadaş orda "PUHAHA" diye gülmüştü herkes gerilmişken, haliyle biz de yarılmıştık hohah.

ha yani bu örneklemeden de anlayabileceğimiz gibi, şey işte, gülünebilir yani gerilim filmlerinde de, ya da o tür gerilimli yerlerde, falan filan, işte, amaan.

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 18:21 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evt ama film güzeldi...ama korkunç sayılmazdı. kanlar, cesetler fln korkunç diil iğrençti.
beyzann hizmetçisine saldırdığı dakikada bn de film koptu, evt komikti.

saeros komikmş ama senin gavurlara laf edişin daa komik:D

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 18:24 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

gotiklik saçma ya:)
gülmüosan bitmişsinde zaten,bela açacak bu başıma ayarlamam lazım.

hobareyytye adada
die de bi gülüşüm yok ama pis sırıtıorum.sonuçta bi rahatsızlık gibi gelio bana,ölçülendirmek lazım her ne kadar memnun olsam da.ne öyle gül gül.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...