AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 +7 wizard staff yapıp satıyorum. normalde herhangi bir dmg vermeden ham şekilde satıyordum. dün bir değişiklik yapıp hepsini flame yaptım. elimde 13 ad. +7 flame dmg wizard staff oldu. bunun için tam 1.174 ad scroll ve 258 staff kullandım. elimde kalan 13 ad. staff. 12 tanesini tezgaha dizdim. gelen her 5 pm'den 3 ü dupe yaptığımı söyledi. yahu falan değil. bu söylediğim materyallerin dışında 3,5 saat zaman harcadım. baktım olmuyor. yanlarına farklı mallar koyarak staffları tek tek satmaya başladım. hepsi gitti. artık yalan dolan, hile hurda nasıl almış yürümüşse, her olaya ve kişiye şüpheyle bakar olmuş millet. bilmedikleri son ayrıntı, dupenin nasıl yapıldığını bile bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hırsızlarda ben çalmadım diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tezgahıma 12 tane +7 hon x koymuştum.gelen pmler good duper! güzel dupe yapmışın yan tarafıma tezgah açan adam mechant yazısına.yandaki adamdan almayın o dupeci yazmıştı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 pis dupeciler sizi x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bende savaşta geyik olsun diye merchant yazısından bişiler yazmıştım merchantata 999m den 9000 civarı priest stone koymuştum 3-5 tane orda bile bana duper gibi mesajlar geldi :d millet artık iyice alıştı dupecilere hatta şaka yapabilicek kadar hatta onların yalakalarıda var bknz. ceek dün sırf patriota anti olabilmek amacıyla dupecilerin kralını pianada bagıra bagıra savundu destekledi artık ne biliyim bişiler yapmaya çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bugun 2 saat boyunca dm kestık hiçbişi cıkmadı sadece 2 tane cleaver acaba bende bu cleaver ları tezgah a koysam bana da duper derlermi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 geçen banada elimde mirage +8 var die birisi gm miyim die sordu :d 500m de para istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bende 200 adet ts almıstım 1,5 m den. sonra pazar kurup satacaktım way hepsıını bırden koymıyım kısım kısım satıyım mıllet dupe sanar dıe dusundum. 40-50 falan koymaya basladım. haliyle cabuk alınan bişi ts ler. 15 dkk da bıtmıstı. ama bırı benım duper oldugumu we bunları dupledıgımı sıkayet edecegını soyledı. elemana bunları satın aldıgımı anlatana kadar paso ooo duper oooo gud gun ooooo duper and gud gun falan yazdı durdu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Buyrun işte. Şu an yine moradonda tezgah açtım. Peş peşe aynı pm ler geliyor. "Bunların hepsi dupe" diye. En son tepem attı, birine verdiğim yanıt; "Salak, dupe yapsam elimdeki +8 Wizardı dupelerim. +7 dupeleyip 3 mil'den neden satayım". Bu stafflara o flame dmg'i basmakla hata ettim galba. Ham olarak daha rahat satıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bende 22 tane mirage dagger koymustum aynı tepki gelmisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bi markete 22 md nice job dude :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 mercanta kaç item koyuluoki max. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 En fazla 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 uzun zamandır oynamıorm ama 12 olması lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 22 tane nası koyyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bende onu merak ettim zaten supermarkettir belki KLC'In marketi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 22 tane mirage dagger görsem ben de kıllanırdım ayrı konu. Arkadaş belki de mükerrer isimlerle char alıp yan yana koyuyodur 22 taneyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar