subuo Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ben 1 ay sonra bi yavru almak istioyorum küçüklüğümden beri hayalimdim anca 22 yaşına geldik bi bahça olanağı çıktı olursa çok geniş bi arazide bakabileceim bi köpeim olsun istiyorum. Küçüklük devresinde hiç yanından ayrılmıycam fakat ondan sonra evde bakmama katiyen izin vermezler ve o bahçeye koyucam bazı akşamlar yanlız kalması gerekecek fakat hergün uzun bi zamanımı orda onla geçirmei düşünüorum. Geleyim sadede ben bu işlerden hiç anlamam pet shoptan alma onlar kötü koşullarda getirilio hayvan rahatsız oluyor diolar nerden almayalım yeni doğmuş bi velet:) güzel olur herşeyini bilirim yada çiflikler filan varmış neredeler nasıl Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bahçe diyorsan dayanıklı bir köpek sahibi olmalısın :) yani o çevre şartında rahatsız olmayacak hasta olmayacak birşey lazım. kurt türlerinden birşey seçebilirsin sibirya kurdu mesela :) veya bir dalmaçyalı? bence sen petshopları gezmelisin, birlikte olmak isteyeceğin dostun zaten al beni diye sana baktığı zaman dayanamayıp kendini aldıracaktır sana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 izmirde sadece bir barınak varmış acaba barınağa mı baksam ben yavru istiorum acaba bulabilrmiim daha önce hiç barınaktan yawru sahiplenen var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 izmire sakım sibirya kurdu falan almaya kalkma ilklimden fazla rahatsız olmayacak bi köpek al suan izmir güzeldir ama 1 ay sonra cekilmez olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Barınaklarda yavru bulabilirsin, ancak yavru safkan olması biraz zor. Ancak birisi almış ve sokağa atmışsa olur. Ama dersenki safkan olmasın ben hepsini seferim o zaman bence direk barınaktan al hem bir sokak kopeğini mutlu etmiş olursun =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 izmirdeysen kaniş falan al çık ksk sahiline prim yaparsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 melez olsada gözlerinde güzellii göreim birazda zeki olsun yeter. Bu arada göztepede oturuoyorum karşıyaka sahili bize ters+ kaniş daha bi ters adamı bozar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 gsd(alman kurdu) olabilşr bahce icin , rott olur. doberman olmaz, husky , dogo argentino vs vs . ben gsd oneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Barınaktan alıyım bi yavruya ev olsun diyorum ama melez oldukları için yavruyken boyu nası olacak tüyleri nasıl olacak filan bunları anlamanın bir yolu var mı acaba sonra danua kadar bişi çıkmasın karşıma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar