Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ya abuzittin sn önce Bursa-Birlik'i yen ondan sonra katıl turnuvalara[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ben de varım Kesin bir garanti veremem geleceğime ama ilgimi çeker satranç[hline] ^._.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 e tamam da çesmastır olayı daha önce de konuşulmuştu ama "bizim millet edeplidir yapmaz öyle şey" babında bir görüşe varılmıştı. tamam, satranç tahtasını üç boyutlu görmek ve taşları hissetmek (herşeyin bilgisayarda daha iyi olduğunu savunduğum halde) ekranda oynamaktan çok daha iyi ama tek bir şehire sınırlamak da bu olayı biraz haksızlık olur, hani istanbul'da, ankara'da, izmir'de oturmayanı, dağ adamı olan da var aramızda, misalen ben.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Aslında en iyisi herkesi memnun etmek icin 2 turnuva yapılması..Hem real life ta hemde sanal life ta :P..birileri ilgilense keske mesela bi moderator cünkü bizim yazdıklarımızı kimse dikkate almıyor :([hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Valla ben oynardım da şimdi hepinizi harcarım sonra üzülürsünüz.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 iyide satranc bır zeka oyunu degıl kı ... bıyerden sonra (8 sene:))ezber ... hepınızı yerım (yerdım) ... muhtemelen aynı cep telefonu aynı mesajı benım suratımada butun kustahlıgıyla soyler ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar