CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya ben bu 3 marka arasında kaldım sızce hangısı daha iyi yada bu seceneklerın dısında baska markalarda olabılır. sony vaio-packart bell-fujitsu siemens (benım kararımca sony ve fujitsu ama sıze bırakıyorum yorumları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 paran yetiyorsa sony i tercih et edit: 3ünün de konfigrasyonları hemen hemen aynı mı [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 14:14 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 laptop i ne kadar sik kullanacagina bagli , az diyosan sony vaio almana gerek yok bence diger secenek daha mantiklidir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 para sorun degıl yanı normal ınsanın kullanabılecegı mıktarda gunde 6-7 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 selam, ibm x-serisi asus compaq/hp -toshiba'nın tr dist. çok kötü olduğu için tavsiye etmem. -dell benim nazarımda tofaş gibi üreten bir firma: çok sayıda, ucuz ve fiyakalı görünümlü. eski modelleri dertti ama yeni modellerden memnun insanlar. -ibm'in hala touch point kullanması benim tercih sebebim. touchpad'i sevmiyorum. ibm kalite ve dayanıklılığına sahip. çok fazla ıvır zıvır dolu değil ama seviyeli ve kaliteli. -asus'un tr dist'i olan çizgi elektronik gerçekten çok iyi. servis ve yedek parça konusunda olsun, gerekse müşteri memnuniyetinde bir numara. asus don çıkarsa onu bile alacak hayran kitlesine sahip tr dist sayesinde. -hp/compaq; kaliteli ve belli çizgide üreten bir firma. -sony; görselliği aşırı ön plana çıkartan bir marka. notebook konusunda asta tercihlerim arasında yer almayacak bir marka. -msi; fiyat/performans oranı iyi olan bir marka ve yine çizgi elektronik güvencesi altında. amd+x700 seçeneği ile gözdelerimden. eğer masaüstü yerine hem ofiste, hem de evde kullanmak istiyorsan 15.4" olan modelleri tercih et. grafik kartı ise tercihine bağlı. ama yok ben compact yapısı nedeniyle bir yere gittiğimde bilgileri taşıyacağım birşey istiyorumd ersen; 12"lik modelleri tavsiye ederim. diğerleri 2,5-3,2kg ağırlık seviyelerinde gezerken (+batarya+şarj cihazı), bu modeller 1,0-1,5kg aralığında geziniyorlar. notebook mantığına en uygun cihazlar. yeni çıkanlar bana göre powerbook'dan başka birşey değilller. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 said: sony vaio-packart bell-fujitsu siemens sorması ayıp bu 3 marka arasında nası kaldın? :) sony vaio tabi ki. sony değilse bile diğer ikisi değil.toshiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 aynen sony vaio para sorunu ve gunde 7 saat kullanirim diyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 İşi bilen kime sorarsan sor VAIO diyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 aman diyim alienware almada ne alirsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Aman arkadasım VAIO almayacaksan sakın ola kaza ıle sonylerın ekranlarına bakma.Kompleks yaparsın.Ya Sony al, ya da baska marka aldıktan sonra Sony gorme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 @paramecium Acer ? [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 16:38 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 toshiba m70-159 var memnunum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kendimi artık çok reklam yapıyomus gibi hissetmeye basladım ama harbici burdaki laptoplara bak bence www.sonyvaioturkiye.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tmm tesekkurler arkadaslar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 su an yazdigim laptop sony falan hikaye m60 159 toshiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=UN443MNS02 bu da super bişeyde markasına güvenilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ı ıh... marka onemlı laptop alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bir sorun olduğunda baya önemli ama notebook un bütün parçaları güvenilir markaların, çabuk bozulma durumu pek olmaz gibime geliyor ekran konusu var tabi, bu tür markalar o kadar iyi kullanmaz gerçi ekranın özelleriniz yazmışlar, herneyse bilinen markalar 6600 koysa ölür sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Tekrar söylüyorum, sakın HP alayım demeyin, güzel seksi dizaynlarına kanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Sony Vaio VGN - FS285B ben bunu kullanıyorum ve acaip memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 LG al.ben kullaniyorum,super.acayip memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kesinlikle toshiba şuan fellik fellik m70-159 ariyorum. istanbulda satan bir yer warmi ?? [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 19:39 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kesınlıkle VAIO... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 2 yılı aşkın bir süredir bir packard bell sahibiyim, memnun değilim. Pahalı modelleri iyi olabilir bilmiyorum ama benim model rezalet. Pili çabuk bitiyor, abartı derecele gürültülü, yavaş, sorunlu ve benzerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 sony ve toshiba bayaa guzel hic lafim yok. ama bn dell inspiron 9300den feci memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar