Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop secimi


CythraulAkhera

Öne çıkan mesajlar

selam,

ibm x-serisi
asus
compaq/hp

-toshiba'nın tr dist. çok kötü olduğu için tavsiye etmem.
-dell benim nazarımda tofaş gibi üreten bir firma: çok sayıda, ucuz ve fiyakalı görünümlü. eski modelleri dertti ama yeni modellerden memnun insanlar.
-ibm'in hala touch point kullanması benim tercih sebebim. touchpad'i sevmiyorum. ibm kalite ve dayanıklılığına sahip. çok fazla ıvır zıvır dolu değil ama seviyeli ve kaliteli.
-asus'un tr dist'i olan çizgi elektronik gerçekten çok iyi. servis ve yedek parça konusunda olsun, gerekse müşteri memnuniyetinde bir numara. asus don çıkarsa onu bile alacak hayran kitlesine sahip tr dist sayesinde.
-hp/compaq; kaliteli ve belli çizgide üreten bir firma.
-sony; görselliği aşırı ön plana çıkartan bir marka. notebook konusunda asta tercihlerim arasında yer almayacak bir marka.
-msi; fiyat/performans oranı iyi olan bir marka ve yine çizgi elektronik güvencesi altında. amd+x700 seçeneği ile gözdelerimden.

eğer masaüstü yerine hem ofiste, hem de evde kullanmak istiyorsan 15.4" olan modelleri tercih et. grafik kartı ise tercihine bağlı. ama yok ben compact yapısı nedeniyle bir yere gittiğimde bilgileri taşıyacağım birşey istiyorumd ersen; 12"lik modelleri tavsiye ederim. diğerleri 2,5-3,2kg ağırlık seviyelerinde gezerken (+batarya+şarj cihazı), bu modeller 1,0-1,5kg aralığında geziniyorlar. notebook mantığına en uygun cihazlar. yeni çıkanlar bana göre powerbook'dan başka birşey değilller.

saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir sorun olduğunda baya önemli
ama notebook un bütün parçaları güvenilir markaların, çabuk bozulma durumu pek olmaz gibime geliyor
ekran konusu var tabi, bu tür markalar o kadar iyi kullanmaz gerçi ekranın özelleriniz yazmışlar, herneyse

bilinen markalar 6600 koysa ölür sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...