Foxy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 arkadaslar gta 2 yi ariyordum googleden sonunda buldum simdiki sorun internetten arkadasımla oynamak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz bu konuda .. _
Astarmos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 pardon ama senin gta 2 tarih oldu bile. onun yerine san andreas falan alsaydınya. ben bile unuttum nasıl bişeydi. eskiden oynamıştım birkaç kere; ama hiç hatırlamıyorum.
shapshal Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 oo gta 2nin keyfi bambaşkadır ya. netten oynanıyor muymuş? öyleyse yumulalım biz de ya :)
Foxy Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Astarmus Sen Gta 2 yi hic multi oynadınmı onun zevkine vardınmı .. biz gunlerce oynuyorduk ama artık internet kafelerde bulunmuyorr.. Ne Sand. nede vice city. Ben DERİMKİ GTA 2 <= TEK GECERİM! :)) Multi bi Oyna Ozaman anlarsın ama hic server yok :((
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 LAN'dan oynama seçeneği varsa oyunda Hamachi adlı programla oynuyabilirsiniz netten.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 gta 2 bence serinin klasik olmasi gereken oyunu acaip gusel ps de oynardim o zmnlar sabah aksam acaip zevkli bi oyundu hele multisi cok cok daha gusel olur sanirim gta vice city icin multiplayer packini level dergisi vermisdi diye hatirliorum belki gta 2 dede bole bi pack vardir multiplayer oynanabilir
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bence de Hamachi'yi bi deneyin. Hem siz XP'nin GTA2'ye gıcıını nası aştınız o_O? GTA 1 düzeltilebilse onu oyniycam arkadaşlarla, internetten GTA 1 oynamak istedim hayatım boyunca ama olmadı :((88
Etos Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 http://www.rockstargames.com/classics/ Rockstar, GTA1 ve 2'yi modifiye etti XP'de çalışması için ve bedava indirilmesi için yayınladı sitesinde.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben 1 i yukledim internetteki siteden oynamamisdim simdiye kadar kamera cok kipirdio deli etti beni yine en iisi 2
Öne çıkan mesajlar