Darkwish Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 evet arkadaşlar aq'da geçen 2. günün sonunda fankriss amcam %10 wipe etti bizi bu fear bomb taktiği tamam güzelde patchden sonra hem çok daha zor olucak hemde ben bu tarz taktikleri pek sevmem eğer kestiyserniz sizin uyguladıgınız taktikleri yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ahn qiraj yapmaya başlamışsınız çağdaş kolay gelsin eheh, o kaçıncı boss oluyor aq da?birde lorath napıyor :p, t2 seti tamamladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 t1 tamam t2 bi kaç parça sanırım -dkp den çıkıp girip duruor :d aq daha 2 gün oldu işte prophet skeram ilk boss 2. olarak vem kri dierinin adını unuttum 3 bugdan olusan bi family boss var ama optional istersen geçebilirsinde kesitk işte epix =p 3. olarak abttleguard sartura var bu fankriss 4. boss vemi 2. saydıgım için yoksa aslında 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bende buradan anneme ve babama selam söylüyorum öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bende bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 battleshout! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ilk 3 boss u indirdik bizde,son hız dvm ediyoruz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 c'thun ftl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 konumuz fankriss taktik istiorum o aptal fear taktiği hariç =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 en güzel taktik o herkes boss nukeleyecek, yilanlar ciktiginda tanklar onlari alacak, diger her sey fearlanacak iste. hic wipe yemedik valla biz gayet kolay bi boss, patchte biraz hp si artti bi de addler kuvvetlendi de zaten fearli yani onlar : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 patchde warrior fearına nerf gelior o taktik okadar işlevsel olmayabilir hiç hoşuma gitmior fearlamak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 addleri offtank, bossa dps, 3 snake olunca aoe, gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 invul potionla fln mı aoe yapıosunuz? cok feci vuruolar :S 1% wipe yedik:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 blessing of protection : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 puh, shaman ftw! yedik zaten fenkriss'i, gogo huhuran=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hehe huhuran pek eglenceli gecmiyor, uyarayim : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 süper kestik frankriss i son snake %1 de herkes ölü tam resetlencek snake kullandım ss i bastım mindblastı :D Huhurana şöle 2 try verdik hiç hoş deil valla tank elemanı position aldırmadan shaman healdan agro çekti birinde koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar