Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok büyük acılar içerisindeyim..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

okulumda savaş çıktı. herkes birbirini vurdu ortalık kan gölü. tam kaçıyodum, ayağım kaydı havada iki salto bi burgu yaptım tam düz düşücekken dalağıma demir çubuk girdi. sonra yurda döndüm. müzik açtım, alt kat rahatsız oldu. ben taşiniyorumulan diye bağırdım. sonra da kafama kiremit düştü. =(( çok büyük acılar içersindeyim. halimden anlayan çıkar mı =((

[ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 03:00 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de '' ve sonra döte giren semsiye acilmaz dedim ve kavga cikti'' gibi birsey söylemen lazimdi.(dalga gecmiyorum bunu söyleyen kisi ile ,topige vurgulanmis hali sadece)
yetersizsin sanirim, yetememissin tek sorun bu=/

[ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 03:05 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sonra bir gun lisedeki belalı tayfamla kuzu şiş yemeye gittik gebzeye duran ustaya,çok egzotik bi ortam boyle nası desem her tarafta tüfekler varrdı = (( sonra ben bunları gorunce zaten tribe girdim aldım bıcağı elime beklemeye basladım,bi anda bi teyze çıktı ordan elinde şişlerle ustume geliodu ve şişlerden kan damlıyodu = ((((
sonra ben de dedimki kanlı şişlerle üstüme gelme, önce bi perende atarım , sonrada gider karagümrüğü hakkaten yakarım = ((((((
sonra bi anda uyandım ter içinde, ruyaymıs meğersem,ağladım bi sure şoka girmişim, amcam doktorda benim, şoktasın dedi =((
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkidaşlar, bu tarz konu başlıklarını açan kişi hep aynı 3-4 kişi. ufak yaşlarından dolayı, dikkat çekmek isteyen bıcırıklar. tahminim o ki sosyal hayatları veya ne bilim hadi bi çıkalım dışarı diyip koluna takacagı arkadaşıda olmayan hep aynı 3-4 kişi. gördükce banlıoz, biz banlamasakda zaten bi sorun çıkıyor yine gidiyorlar. sonra yine geliyorlar sonra yine gidiyorlar. böyle bi kısır dongu var. ama bu internette bulunan her sitede var. yaşı 13-16 arası olan bu bıcırıklar çetesinden herkes illahlah diyor. üyelik açıkken depolamışlar yüz tane accountu tek tek kullanıyorlar işte. bu tarz konu başlıklarını gordugunuzde direk bana ispiyonladında biranönce müdahele edelim. sizde taktir edersiniz ki, çözüm bu tarz konu başlıkları açmak degil. anlamsız yani, bıcırların ekmegine yag sürmekten başka bi işe yaramıyor bu tarz davranışlar. kendilerini bişi sanmalarına veya cidden rahatsızlık verdiklerini sanıyorlar siz böyle davranınca. kaale bile almayıp bize ispiyonlayın müdahele edelim. çözümü budur bu işin. herkes herşeyden şikayetçi ama [email protected] email adresine 1 tek email bile atmıyorsunuz. hata birazda sizde. bi düşünün derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...