heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 insan iliskilerinde bir zehir: önyargi >>>>özürlü sekiz çocugu olan ve frengi hastasi hamile bir >>>>kadina rastlasaydiniz, ona kürtaj olmasini tavsiye eder miydiniz? >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>>bu sorunun yanitini vermeden önce asagidaki soruyu okuyun. >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>>simdi bir dünya lideri seçme zamani ve sizin oyunuz da sonucu >>>>etkileyecek. iste üç aday hakkindaki gerçekler: >>>> >>>> >>>> >>>>1. aday: sahtekar siyasetçilerle isbirligi içinde ve falcilara >>>>danisiyor. iki metresi olmus. paket paket sigara ve günde 8 ile 10 >>>>bardak martini içiyor. >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> 2. aday: iki kere isten atilmis, öglene kadar >>>>uyur.üniversitedeyken uyusturucu kullanmis ve her gece 1 litre viski >>>>içiyor. >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>>3. aday: madalya almis bir savas kahramani, vejeteryan, sigara içmiyor. >>>>nadiren bira içer ve evlilik disi hiçbir iliskisi olmamis. >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>>tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu? >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>>önce karar verin, kopya çekmek yok, daha sonra asagidaki yanita bakin! >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>&g t;> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>>1. aday: franklin d. roosevelt >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>>2. aday: winston churchill >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>>3. aday: adolf hitler >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>>ve bu arada... >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>>kürtaj sorusuna eger evet dediyseniz, beethoven'i öldürdünüz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kusura bakmayın kopyala yapıştır yaptım yoksa oyunun bi anlamı kalmaz tekrar özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kedi baksın bu topice. bold kodu kullandıgını sanmıyorum ama uzun mesajlardan sonra bold'a geçiyo ehuehe kodlama hatası var heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 öncelikle daha önce okumuştum. bu anlamsız mesaj önyargının ne olduğunu anlatmıyor. sadece aptal bir genelleme nasıl olur sorusuna cevap veriyor 1 kere beethoven çıkar 1000 kere de mutsuz şekilde, acılarla öleceği günü bekleyecek kişiler çıkar ortaya. iyi o zaman prezervatif kimse kullanmasın. frengili özürli bir anne beethoven doğurursa sağlıklı anneler isviçre çakısı gibi her işe yarayan insanlar doğrurur. gg [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 02:01 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hayır geffen. bence önyargıyı çok güzel bir şekilde anlatıyor. son kısmı sırf şaşırtmacalık olsa da seçim kısmı güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu devirde ön yargıyı kırmak,atomu parçalamaktan daha zor. albert einstein. bunu ivy ii bilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben hayla anlamdım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bir kaç kez açılmıştı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 einstein'ın da bu konuyla ilgili güzel bi lafı vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yukarda dedim onu ben hehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 e adolf hitler zaten cok büyük bir lider? kistasimiz insanliksa, degil de, cok cok iyi bir lider adolf hitler, bence yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu arada ben herşeyi görmüş geçirmiş biri olan 2.yi seçmiştim yani bi suçu yok adamın. vejeteryan beyinlerden nefret ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @Revenge Einstein'ın lafı:İnsanların önyargılarını parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bu sadece bakış açısına bağlı. birazda önyargıdan öte nasıl pazarladığına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bi de albert einstein amcamızın şöyle bir lafı vardı: "Sadece iki şey sonsuzdur, evren ve salaklık, ama ilkinden o kadar da emin değilim." geffen'e +1 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hitlerin bok yeme saplantısı olduğunu yazmamışsın ama sevgililerine bok yedirir ve yermdi kendisi bunu yazsan kimse o şıkkı düşünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar