Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Jack ilk başlarda kahrmanda sonrada ibneleşiyo az. Bana Jin çıktı. Lan ben çince bilmiyom ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 claire çıktım ben ya Charlie (%14) Locke (%14) Hurley (%14) Anna Lucia (%14) Sawyer (%7) Michael (%7) Jin (%7) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 i want my baeeeeybeeeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: Annenin babanı başka bir erkekle aldattığını öğrendin, tepkin ne olurdu? Adamı öldürmem fakat istediğimiz yapması için tehdit ederim Anneme hayatım boyunca küserim.. Korkar kaçarım Adamı öldürürüm! Bir şans daha veririm... İkisini de öldürürüm! "Banane kardesim" sikki bile koymamis adamlar, ne bicim quiz bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hepimiz sawyerız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 charlie çıktm lan adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Sawyer çıktım Sonra sinirlendim benim favorim Locke'dir. Soruları Locke'a göre işaretledim. Locke çıktım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sawyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Jin ciktim püü chewie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Claire cıktı asaddsdsdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 oha en sevmediğim kararkter...Ana Lucia yanlışlık oldu heralde brdaha yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 anna lucia cıktım lan.Fake bu [spo]g.zekalı çok bilmiş g.tten bacak polis bozması.Uyuz oluyorum [/spo] [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 18:32 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 sayid çıktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Locke çıktım ama diziyi hiç seyretmem nasıl bir karekter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar