JsH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaşlar böyle birşey mümkün müdür? mümkün ise yardımcı olabilirmisiniz? bir klasör var ve ben bu klaösre şifre koymak istiyorum yani gizlemek falan değil. biri o klasörü açmak istediğinde şifre soracak, istediğim böyl birşey. şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 folder guard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 pgp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 eğer çok kullanıcılı bir sistem kullanıyorsan policies ile halledebilirsin. şifreleme değil ama girişi engelleme oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Tek kullanıcılı bilgisayar. Bir de dediklerinizden hiçbirşey anlamadım biraz daha açık yazarsanız sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 uye gruplarından yapılabiliyor olması gerek. tam hatırlamıyorum ama XP, sisteme eklenmiş üyelerin kendi alanlarını otomatik şifreleyebiliyor idi. (sanırım ... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Eğer NTFS kullanıyorsan şöyle bir yol izleyebilirsin. Senden başka kullanacak olan kişiler için bir hesap aç. Power user olsun. Oyun program falan kurabilsinler yani. Daha sonra sana ait olup da başkalarının görmesini istemediğin yani şifreleyeceğin dosya ya da klasörlere kendi hesabınla giriş yapıp sağ tıklayıp özelliklerden gelişmişe gel ve içeriği encrypt eti seç. Gelişmişi seçince en alttaki seçenek. İşlem tamamdır. Sen o dosya ve/veya klasörleri rahat rahat kullanırken diğer hesap ile giren olursa o klasöre erişemeyecek dosyaları açamayacak. Son olarak unutmadan, kendi hesabına mutlaka şifre ata ve açacağın diğer hesabın yetkisi asla power user'dan yukarı olmasın, yani administrator seviyesine çekme. Administrator'de de mutlaka şifre olsun, zira administrator hesabı ile giriş yapılırsa encryption üff olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 peki ne diye bill gates amca okadar wintows yapıyor şekilli şekilli 3d yapıyor gölge koyuyor. bunları koyacağına son derece kullanışlı ve basit bir sistem olan klasör şifrelemeyi nyie koymuyor? klasöre sağ tuşla tıkladığımızda niye şifrele gibi bir seçenek koymuyor?? bukadar acizmi bu insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 folder şifreleyen bazı programlar var folder guard gibi google dan aratıp bulabilirsin ama birkeresinde şifrelemiştim ve şifreyi unuttum aradan zaman geçince dosyaları kurtarmak mümkün olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 dostan girip kopyalasak hani o dosyaları,çare olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 jezz master password un birde klasor password un var.. birini unutursan ikincisi işine yarar ha ikisinide unuttuysan zaten bilgisayar kullanma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar