Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 selamlar. benim bazen olan bi sorunum var. cd-rom çalışır vaziyetteyken müzik dinlemek istediğimde müzik kesintili biçimde geliyor. aynı zamanda müzik dinlemesemde bilgisayarın hızınada etki ediyor bu. yani cd'den dosya aktarımı yavaşlıyor. windowsu bi formatlıyorum bole sorun çıkıyor bi formatlıyorum çıkmıyor garip bişey ama çok sinirimi bozuyor şimdi battle for middle earth demo yüklemeye çalışıyorum. daha unzip işleminde ve 10 dk'dır sürüyor bide bunun setupu var iğrenç bi durum nasıl çözülür bi fikri olan varmı müzikte dinlenmiyorki zaman geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 patlamış abi senin makina bi veterinere götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sağol çok yardımcı oldun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben değil veteriner yardımcı olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 cd rom ve harddisk aynı kabloya mı takılı? bilgisayarı açıp ide kablolarının baglama noktalarını kontrol et. eğer hdd ve cdrom, anakarta aynı data kablosu ile bağlı ise, bunları ayırmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 winamp falan kullanıyorsan priority ayarında bir değişiklik olabilir? normalde değilse onu normale almayı dene, veya cdromu okuyan uygulama çok cpu kullanıyordur, takılma anında sistem cpu kullanımı durumunu incelersen mantık yürütebilirsin belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 karekedi'nin dediği üstüne birde hangisi master hangisi slave onu kontrol et.. eğer hd slave ise ve tek kablon var ise master a al.. diğerinide slave e tabii. en sağlıklısı ikisinide farklı ide kablolarına bağlayıp master şekilde ayarlaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar