Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

galatasaray üniversitesi

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tavsiye etmiyorum fakat yüksek puanlı olduğunu biliyorum.Koç hukuğa bir bakıver. Biliyorsun hukuk biraz çevre işi o nedenle eskiden kalma zümreler var bunlar da İÜ ve Ankara Hukuktur, baya çevreleri ve etkileri vardır hukuk dünyasında. Bunları tercih ederdim.
(Babam bir hukukçu olarak boğazımı sıktı hukuk yazayım diye ama ben asla düşünmedim, yazmadım da. Mutluyum:) )
Mesaj tarihi:
Galatasaray EA bölümleri çok eXtreme gözüküo =) Puanı baya yüüksek.Onun yerine Koç Hukukta burslu alırsan Koç Holding seni direk avukat olarak işe alır herhald =)
Mesaj tarihi:
galatasaray üniversitesi hukuk bölümü Türkiye'nin tartışmasız en iyi hukuk bölümüdür, staj öğrencilerinin aldığı 2.000-3.000 liralık maaşlar da bunun bir kanıtıdır kanımca.
Mesaj tarihi:
gsu hukuk puanından da anlaşılabileceği gibi uçuk bir bölümdür... dersleri türkçe olup buna rağmen oldukça zordur... hocaları da bayaa sağlammış, ööle diyolar... ben bu sne girdim gsüye genel olarak üniversiteden memnunum -bi de şu gambeti olmasa..- ben puan yeterse düşünme derim. ama en iyisi işletme yazıp yata yata okumak :P
Mesaj tarihi:
Hukuk okuyacaksanız, puanınız da yetiyorsa GS, İstanbul, Ankara, Marmara gibi bir üniversite seçmeye çalışın. İki üç tane tam zamanlı prof'a sahip olup diğer üniversitelerden hoca toplayıp eğitim verdiğini zanneden üniversitelere güvenmeyin. Puanı yüksek diye gidip buralarda burslu okumayın.
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...