c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaşlar bu üniversitenin hukuk bölümü hakkında doğruluğundan emin oldunuz şeyleri yazar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hukuğu fransızca görmek -ki eğer fransızcaysa- kabustur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Tavsiye etmiyorum fakat yüksek puanlı olduğunu biliyorum.Koç hukuğa bir bakıver. Biliyorsun hukuk biraz çevre işi o nedenle eskiden kalma zümreler var bunlar da İÜ ve Ankara Hukuktur, baya çevreleri ve etkileri vardır hukuk dünyasında. Bunları tercih ederdim. (Babam bir hukukçu olarak boğazımı sıktı hukuk yazayım diye ama ben asla düşünmedim, yazmadım da. Mutluyum:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Galatasaray EA bölümleri çok eXtreme gözüküo =) Puanı baya yüüksek.Onun yerine Koç Hukukta burslu alırsan Koç Holding seni direk avukat olarak işe alır herhald =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Puan olayı sorun değil.Hukuk okumaktaki amacımda avukatlık değil.yinede teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 amacın ne peki captain merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 galatasaray üniversitesi hukuk bölümü Türkiye'nin tartışmasız en iyi hukuk bölümüdür, staj öğrencilerinin aldığı 2.000-3.000 liralık maaşlar da bunun bir kanıtıdır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gsu hukuk puanından da anlaşılabileceği gibi uçuk bir bölümdür... dersleri türkçe olup buna rağmen oldukça zordur... hocaları da bayaa sağlammış, ööle diyolar... ben bu sne girdim gsüye genel olarak üniversiteden memnunum -bi de şu gambeti olmasa..- ben puan yeterse düşünme derim. ama en iyisi işletme yazıp yata yata okumak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Hukuk okuyacaksanız, puanınız da yetiyorsa GS, İstanbul, Ankara, Marmara gibi bir üniversite seçmeye çalışın. İki üç tane tam zamanlı prof'a sahip olup diğer üniversitelerden hoca toplayıp eğitim verdiğini zanneden üniversitelere güvenmeyin. Puanı yüksek diye gidip buralarda burslu okumayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 buranın iktisat'ı nasıldır ya bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar