-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bilimum eski sevgilinin telefonla aramasi ya da mesaj atmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bende demedim hayatımda hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ciddi olduğum zamanlar, ciddiye alınmamaya. gerçekten kırıcı olabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yalan atmak zevkli ya:) el şakaları kötü oluo baya.bi de adamın arkasından bi şeler çevirmek.onu da sevmem hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 -aynı şeyin, aynı kişi tarafından tarafıma defalarca kez söylenmesine derim. -alzheimerlı muamelesi yapılmasına derim (kötü bir hafızam olsa, birşeylerde tereddüt etsem lafım olmayacak ama insanlar inatla yok sen hatırlamıyorsun demiyorlar mı..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 iftira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 5 yaşından beri hiç gülmeyenlere, beri gotik takılanlara diyorum benle arkadaşlık yapmayın bana bunu yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 birinin beni uyandirmasina arkamdan yaklaşmasina eli ile vurur gibi yapmasina bosuna reflexlerimi calistirmasina deli olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ne idüğü belirsiz insansılara bana bunu yapma deil de, "kendini at dünyayı kurtar." derim. bıdı bıdı yapan velet ruhlulara gelemem, önyargılı insanlardan ölesiye nefret ederim, b.k atmayı seven insanların bu dünyaya yakışmadığını düşünürüm, her dediği "miş, muş" ile biten insanları da sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Sabrina hll kendini anlatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 meuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bişi demiorum arkadaşım, at kendini diorum.yanında götürceğin kişileri de unutma plx kkthx. [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 17:26 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ciddi bir ortamdayken bir arkadaşın gelip labali şekilde "naber lan" falan demesine dayanamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sabrina pati § 08 mart 2006, çarşamba - 17:23 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bişi demiorum arkadaşım, at kendini diorum.yanında götürceğin kişileri de unutma plx kkthx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 çık hava al bence, internet pek bi rahat gelio senin gibi sanal tiplere galiba.beni tanımadan "hll kendini anlatmışsın" diosun.daha ne diyim ki? bi ki tanesi de çıkıp güler filan, aynısınız yani fark yok =) ayrıca o baykuş ölmüştü =( ruhuna el fatiha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ___ {o.o} |)_(| -"-"- ya rly! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ınsanoglu bu "bana bunu yapma" dersen ınadına gene yapar, bunun yerıne "baa buu yapmaacaghtın" dıyıp dırek dalıcaksın bak o zaman bı daha yapıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bende bir çok şeyin bana yapilmamasi lazim, ben soyleyim... bunu bana yapamazsin felan tiplerine katlanamiyorum... hepimiz insaniz pek hala yaparim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar