Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunu bana yapma!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-aynı şeyin, aynı kişi tarafından tarafıma defalarca kez söylenmesine derim.
-alzheimerlı muamelesi yapılmasına derim (kötü bir hafızam olsa, birşeylerde tereddüt etsem lafım olmayacak ama insanlar inatla yok sen hatırlamıyorsun demiyorlar mı..)
Mesaj tarihi:
ne idüğü belirsiz insansılara bana bunu yapma deil de, "kendini at dünyayı kurtar." derim.

bıdı bıdı yapan velet ruhlulara gelemem, önyargılı insanlardan ölesiye nefret ederim, b.k atmayı seven insanların bu dünyaya yakışmadığını düşünürüm, her dediği "miş, muş" ile biten insanları da sevmem.
Mesaj tarihi:
bişi demiorum arkadaşım, at kendini diorum.yanında götürceğin kişileri de unutma plx kkthx.

[ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 17:26 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

sabrina
pati § 08 mart 2006, çarşamba - 17:23 [ özel msj ]
--------------------------------------------------------------------------------
bişi demiorum arkadaşım, at kendini diorum.yanında götürceğin kişileri de unutma plx kkthx.

Mesaj tarihi:
çık hava al bence, internet pek bi rahat gelio senin gibi sanal tiplere galiba.beni tanımadan "hll kendini anlatmışsın" diosun.daha ne diyim ki? bi ki tanesi de çıkıp güler filan, aynısınız yani fark yok =)

ayrıca o baykuş ölmüştü =(
ruhuna el fatiha.
Mesaj tarihi:
bende bir çok şeyin bana yapilmamasi lazim, ben soyleyim... bunu bana yapamazsin felan tiplerine katlanamiyorum... hepimiz insaniz pek hala yaparim yani..
  • Yeni Oluştur...