wEll Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 en çok nelere dersiniz? ben el şakalarına derim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Beni utandırtan her duruma(genel mi oldu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ayağıma basılmasına ve çelme takılmasından nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gıdıklanmasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ciddi bir şekilde konuştugumda birisinin bölmesinde ve istemedigim hareketlerin bana yapıldıgı zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kandırılmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 saçımla oynanmasından..saclarım kısa ve normal ne diye ellerler anlamam.. ama sevgili olursa iş değişir :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sol seridi kapatmisken 100+ bin euroluk arabanla gelip bana selektor yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yüzüme gülüp arkamdan is ceviren gereksiz insanlara , önyargiya, tanidigim veya tanimadigim bir insan ile karsilastirilmaya , ayni kefeye konmasina, adam yerine konulmamaya, yalana, sorumsuz ve egoist insanlara , bilip bilmeden konusanlara dogdugumdan beri hastayim. kisacasi ,bunlari bana yaparsan seni yalan ederim arkadasim (hoho yapma ya?!) edik: typo jnms. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 21:59 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 evet benim de böle bişi olsa gerek.bikaç şey daha vardır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hiç bi şekilde suçum olsa bile tirp yemeye dayanamıyorum artık bana trip yapma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 said: yüzüme gülüp arkamdan is ceviren gereksiz insanlara , önyargiya, tanidigim veya tanimadigim bir insan ile karsilastirilmaya , ayni kefeye konmasina, adam yerine konulmayaya, yalana, sorumsuz ve egoist insanlara , bilip bilmeden konusanlara dogdugumdan beri hastayim. kisacasi ,bunlari bana yaparsan seni yalan ederim arkadasim (hoho yapma ya?!) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 vanille 'adam yerıne koyulmayaya' mı ???? ehuehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 evet jnms , noolcak typo yapamazmiyiz =) tesekkür ederim , hemen düzeltecegim mesajimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ekiekeikeikeieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 haysiyetsiz gurursuz kisilerin ortalıkta adam diye gecinmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 laflarımın çarpıtılması başka yerlere çekilmesi yanlış anlaşılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 fikriyle zikri birbirine uymayanların yaptıkları [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 22:18 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gerçekleri konuşmak varken devamlı yalan söyleyerek,geçiştirerek asıl konuşmayı yapmayan insanlara karşı kullandığım laf..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sıralamamdaki ilk 6 1-yanımda sakın çiğnenmesine 2-enseye şaplak döte barnak muhabbetlere 3-yalana 4-yalana 5-yalana 6-yalana [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 22:24 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ciddiyetsizliğe...(bak sen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 -lan olm nerdesin neden çıkmadın daha 1 saat oldu kolpa herif -hacı çıktım yoldayım ben otobüs bekliyorum çok dolu heryer -olm evden arıyorum şuan farkındaysan cep telefonu deil o elindeki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 zuhaha iyiymiş :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bunu bana yapma! dediğimi hiç hatırlamıyorum ya gerçekten.demiyorum heralde. düşündüm de demem de biraz kişiliğimden dolayı.yapıyosa istemediğim bişey farklı bi şekilde yapmamasını belli ederim, arkadaşlarımda anlıyor zaten beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaş diye bildiğim insanların beni arkamdan vurmasından nefret ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar