soulsinter Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sen gidip bi cay koyup gelsene.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulsinter Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 köpekelr havlamadı sadece 1 tanemi varki online? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ok aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 aresmajerenin eski actigi basliklara bakin ne oldugu ortaya cikar zatenn ornek:oyunun database sine nasil girilir,arastirip bulalim arkadaslar :d bircok ornek daha avr eskileri biras karistirin goreceksiniz :d bazilarida eski basliklari neden ortaya cikarionuz die kizzar uhehehheheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bahsettiğin kişiyi tanımıyorum, sadece clanındaydım bi süre.. hiç kimsenin annesine, bacısına laf söylemeyede hakkın yok. okuduğumda ben rahatsız oldum. sen ve senin gibilerden bıktık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 @soulsinter aresmajereyi sevmiyor olabilirsin , onun arkadaşlarından nefret edebilirsin. ama ! bu sana kimsenin annesine dil uzatma yetkisi vermez. ne senin , ne benim nede başka birinin böyle bir "lüksü" yok. di mi ? toplum olarak daha edepli oluruz umarim birgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulsinter Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 picallo_tr millete adap ogretiyor senin millete pm den nasil kufurler ettigini sonrada millet senin kizina kufredince armut gibi kaldini bilmeyen mi kaldi oyunda herkesin bir hassas noktasi vardir ve ne yazikki onu bilenlerde azdir ama ogrenirlerse acimaslar utanma ar kalmass aresmajereyi neden savunuyorsun anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 @soulsinter sana söylenicek pek fazla bi söz yok. zaten kişiliğinde ortada. get a life. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 13:09 tarihinde, independent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulsinter Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 lutfen adabinizi takinin kufur etmeyin birbirinize ayip oluyor seviyenizi koruyunn bazilarinin oyunda yaptigi gibi ozel msg den halledir kufurlesme islerinizi plsssss buraya sadece sizin gibi cafe tayfasi takilmiyor insanlarda yazi yaziyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu topicde durmak niyetinde değilim. tek bi aciklama yapip gideyim. @ghtyu benim bi kizim , cocugum vb biseyim yok sanirim karıştırıyorsun. ayrica benim küfür ettigim bi ss göster bu oyunu birakayim. @soulsinter allah akıl fikir , ailenede sabir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Az insan taklidi yapin da bisi sanalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 picali_tr simdi bir noktadan girmeye baslarim ama yazik olur ........ eheheh neyse ben adonis ime geri donuyorum siz dalasmaya devam edin 1 tane kemik var zaten payulasin paylasabilirseniz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 son bişey yazıcam , bu topice lütfen kimse bişey yazmasın. kimse tahrik olmasın. çünkü bu topici acan seviyesiz mahlukatinda istediği bu. lütfen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 soulsinter saol bir insanın ne kadar aşağılık olabileceğini gösterdiğin için [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 13:22 tarihinde, Aware3___ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 şerefsiz klevye erkegi sensin delikanlı adam klevye elinde böyle küfürler etmes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar