Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lotr: battle for the middle earth 2 hakkında bir sorun...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar,

daha ilk campaign'de (good side) yönettiğim elf karakteri zart diye durduk yere ölüveriyor ve resurrect falan olmadan oyun game over oluyor.

bu tür bir sorun ile karşılaşanınız var mı?

thnx...
Mesaj tarihi:
korsan oyunlardan ben de çok çektim. kopya olup da açılmayan çok oyunum var. sinir oluyorum bu tip oyunlara, kopya olup da açılmayanlara. bi de o kadar program yüklüyon, sonra çalışmıyo! ben kopyalardan bıktım; ama orjinaller de çok pahalı oluyolar. ne yapacağını şaşırıyo insan!
Mesaj tarihi:
yaw abi en su oyunların felan vergileri cok yuksek burda ulkeye geliyo distburator koyuyo kdv ondan sora yolladıgı tukkan koyuo onun uzerine kdv sini 30'sa 50 oluyo bir anda
Mesaj tarihi:
vergi falan alakası yok tüm dünya ile aynı fiyatlar.

Bazı beklenen oyunlar TÜrkiye'de pahalı satılıyor o da disburatörün parayı kırma hevesi yüzünden.

Misal Sendit.com'da 50 milyon ve Dünya genelinde bu fiyatta olan WOW ,TÜrkiye'ye geliyor ve 100 milyon oluyor.Ve satılıyor sürekli.Bir ara senditten toptan alıp satayım diye düşündüm tek satışta %100 kâr ama baktım gittigidiyor'da millet başlamış vazgeçtim :)

Fiyatlar ucuz aslında ama daha da ucuz olabilir.

Birde bizim insanlar bu kültür yok.Ayda 15 tane oyun oynayacağına al 2 tane sindire sindire oyna ve bu yaptığın şey sayesinde emeğe saygı olsun ve yapımcılar para kazansın ki daha iyi oyunlar çıkarabilsinler.

Ama bizde korsancıya para verip, teroristleri,mafyaları beslemek daha bir moda olduğu için malesef ülkemizdeki oyun sektörü de bu yüzden gelişmiyor.

Ülkemizde niye oyun çıkmıyor.Kıçı kırık korsancılar ve korsan rlz diyenler yüzünden.Korsancı gelirinin bir bölümünü oyun,film vs. yapımcısına bağışlamıyor ki.Adamların geliri orjinal ürünler onlarda satılmıyor doğal olarak parasız bir şey olmaz.

Neyseki 3-4 seneye kadar bu da kalkıyor.Seneye çıkacak olan Blue-Ray sistemi ile korsancılık artık imkansız bir duruma gelecek.Blue - Ray cd'Lerin kopyalanması imkansız olacak diye okumuştum birkaç pc dergisinde.

Bu sistem ilk olarak ps3'de kullanılacak ve 1 seneye kadar da pc-rom olarak çıkaracaklar.Oyunlar yavaş yavaş blue-ray versiyon oldukça korsancılık sonlanacak.

Çok mutluyum :)
Mesaj tarihi:
egri oturup dogru konusayim alacagim ve cikmasini bekledigim oyunun guzel bir Multi Player i olmadigi surece orjinal oyununu almam şahsen . Mishal Wow aldim yada HOMM 5 de netten oynamak icin orjinal gerekiyorsa hic kacirmam onuda alirim veya elder scroll : Oblivion
Orjinal e para verilecek oyun var verilmiycek oyun var :)
Mesaj tarihi:
Dark Rider demiş kine:

"Seneye çıkacak olan Blue-Ray sistemi ile korsancılık artık imkansız bir duruma gelecek.Blue - Ray cd'Lerin kopyalanması imkansız olacak diye okumuştum birkaç pc dergisinde. Bu sistem ilk olarak ps3'de kullanılacak ve 1 seneye kadar da pc-rom olarak çıkaracaklar.Oyunlar yavaş yavaş blue-ray versiyon oldukça korsancılık sonlanacak.

Çok mutluyum :)"

hey yavrum hey...

sene 1995... commodore oyunları banttaydı... cracklendi.
sene 1999... amiga oyunlar 3.5'luk disketlerde idi.. cracklendi.
sene 2000... PC cd oyunları çıktı. cracklendi!
sene 2003... ilk DVD oyunları çıktı.. cracklendi.
sene 2005...PSP oyunları ...cracklendi

blue ray mi.. alın size haber

sony bugün yaptığın açıklamada Kasım 2006'da çıkması planlanan PS3'ün en az altı ay daha gecikeceğini açıkladı. Niye mi?

Blue Ray formatındaki güvenlik açıkları yüzünden.. Blue ray çıkacak.. dertler bitecek... hey yavrum hey...

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 11:27 tarihinde, wintermute tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ama onların kopyası herkesin elinde olan aletlerle yapılabildiği için cracklendi.

Blue-Ray sadece 1 kez yazılabilecek ve bir daha kopyalanmayacak o cd üzerinden.

En azından Sony bunu vaad ediyor.
Mesaj tarihi:
En son oyun olarak wowu aldım ; orjinal tabi :D . Ama onun dışında single player olan tüm oyunları da oynadım ve korsana bile para vermedim direk netten indiryorum eger begenirsem oyunun orjinalinide alıyorum begenmezsem cdye bile yazmıyorum direk siliniyor .
Mesaj tarihi:
wintermute demiş ki ''arkadaşlar,

daha ilk campaign'de (good side) yönettiğim elf karakteri zart diye durduk yere ölüveriyor ve resurrect falan olmadan oyun game over oluyor. ''
elfler resurrect olamaz ki... öldüğü zaman game over olması normal:)
  • Yeni Oluştur...