Grizzly Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben burning legionda kaçırdım açılışı. acaba tarihini bildiginiz açılışlar warmı aq için? hangi realmler falan? yada full videosu warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tuh geçtigimiz cuma haomarushta açılmıstı keske önceden yazsaydın bı topigi :( ben de kaçırdım gerçi o sırada açılısı mcdeydik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 açılık direk "lagfest" havasında geciyor. ilk scepter quest i gibi animasyon yok. direk kapı acılıyor moblar spawn oluyor. muazzam birsey beklemeyin hayalleriniz yıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 lagden asdım atamıyorsunuz sonra bi anda birileri aaa ooo diyor sen hayda ne oluyor diye 2fps ile olayı goreyim derken birkaç dev figür farkediyorsun ve disconnected oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben disc olmadımda koskocaman moba 5cp toplayamadım 5dakikada ^^ acayipti ya bu bide moonglade'e bi dragon gelmişti emerald dreamden oda güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 açılışını görmek istiyorsan zenedar açılışın moviesini verebilirim. çok fazlada görecek bir şey yoktu zaten habire server down oldu durdu. http://www.touringnet.co.uk/misc/zenedaraq.wmv [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 13:04 tarihinde, Astral tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 frostwhisper de açılcak belki de açıldı. dün açılmadı. aman açılmasın die bakıom :d zira açılırsa 3-5 down olucak, premade "ziyan" olucak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar