Twisty Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eskiden acılan wowum ekran kartını deisitip pc yi formatladıkdan sonra calısmamaya basladı siyah bi ekranda kum saatini izliyorum sadece sonra iste program yanıt vermiyor e donuyor ve kapatıyor windows acaba nedndir ekran kartından falan olabilirmi _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ekran kartinin guncel suruculerini yukleyip dene bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 denedim olmadı interface klasorlerini falanda silip denedim yok olmuor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 wow'u yeniden yükledinmi yoksa 2. partitiondakinimi açmaya çalışıyorsun?gerçi her 2 durumdada açılması lazım ama genede genel olarak ekran kartını test et belki sorunludur. bu arada ekran kartın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oyunu yenden kurdum yok gene duzelmedi ekran kartım radeon 9550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 directx sürümün? oyunu birde opengl formatında açmayı denesen? -opengl idi heralde parametresi. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=234729&p=1&tmp=1#post234729 burayada kesinlikle bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 cok saol okudum open gl ve config dosyasını yapınca calıstı cok saol [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 04:04 tarihinde, Twisty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hehe çalıştıysa deymesin kimse keyfine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar