Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frp-tr logosu

Jester

Öne çıkan mesajlar

Bence güzel. Yine de kanımca böyle bir site için fazla sade.

Böyle bir site için siyah arkaplan yerine böyle mistik tonlarda bol gölgelendirmeli bir arkaplan daha iyi giderdi. Aslında sitenin tasarımına da bağlı.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

walla çok şaşaalı bişi olmasın dedim ben . photoshop eseri güzel logolarımız vardı yoksa.
bi de arkadaşlar şu an siteye girmek için
www.frp-tr.net/modules.php?name=News
kullanın
güzel owner ımız birden kafayı yedi sanırım da[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Grim Fandango Turkish Fan Club
felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadım.. çok şaşaalı bişi olmasını istemedin, ve photoshop eseri yapılan güzel logoları diil de 10 dakikada microsoft paint ile bi tane yaptın onu tercih ediyosun; güzel olmasını amaçlamamışsın ama güzel mi diye soruyosun. ... neyse...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
Sosyal ağlarda paylaş

logo dediğimiz şey eğer frp-tr yazısıysa siteye bikaç mesaj önce verdiğim adresten girildiğinde görülecektir ki ince uzun bir yazı ve slogan temaya da tam oturmuştur.
benim yaptığım banner evet aslında ve ben bunu banner exchangeler için yapmıştım niye logo demişim (ve hala diyorum) anlamadım.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Grim Fandango Turkish Fan Club
felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 10 September 2003 12:40 tarihinde demiş ki:
logo banner olarak kullanılmaz. böyle bi şey yok yani. bannerın içinde logo kullanılır. yukarıda bize gösterdiğin şey bir logo diil bannerdır. logo olan kısım o frp-tr net yazan kısım yani...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.

tamda +1 derim[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

bence site pek hoş bi tasarıma sahip değil hem de hiç güzel bi tasarıma sahip değil çok eksik şeyler var ayrıca çok sade ve gereksiz şeyler de var sitede yazıdan çok yoksun olduğunu düşünüyorum ayrıca sitenin belki ilk açıldığında bişiler hissettirdi ama zaman geçtikçe pek bişi görmez olduk yaniş ne kdr zaman geçti bu zaöan içerisinde bir çok şey yapılabilirdi kanaatindeyim[hline]Ardenia UO Shard
Bilmediğinize Yolculuk...
Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler...
Çok Yakında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...