Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 arada server down oluyo şu an da down bi de nasıl hayırlı olsun horace bu arada[hline]Infernal, The Avatar of Bodompaticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ulan insan bana bir fikir danışır..bu ne be:)fıstık gibi yapayhım bizim siteye bir tane bari..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ohoooooooo gilean biz sitenin tasarımını değiştirdik bütün haberlere tek tek görsellik kattık forumları elden ayaktan geçirdik sen hala uyuyosun ha :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 cok yetersiz bir logo, ı ıh olmamış (bence)[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 10 dakkada microsoft paint ile yaratılmıştır[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 afferim sana[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 eskiden çok güzel ps tasarımlarım vardı ps 6.1 den sora bilg kaldırmamaya başladı çooook yavaş açılıo ooooof of[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 15 dakkada da photoshopta şöyle biş yapılabilirmiş[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 08 September 2003 17:41 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 08 September 2003 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Bence güzel. Yine de kanımca böyle bir site için fazla sade. Böyle bir site için siyah arkaplan yerine böyle mistik tonlarda bol gölgelendirmeli bir arkaplan daha iyi giderdi. Aslında sitenin tasarımına da bağlı.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Ayrıca The More than you can imagine diye bi cümle olmaz. More than you can imagine olabilir.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 guzel[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 walla çok şaşaalı bişi olmasın dedim ben . photoshop eseri güzel logolarımız vardı yoksa. bi de arkadaşlar şu an siteye girmek için www.frp-tr.net/modules.php?name=News kullanın güzel owner ımız birden kafayı yedi sanırım da[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 anlamadım.. çok şaşaalı bişi olmasını istemedin, ve photoshop eseri yapılan güzel logoları diil de 10 dakikada microsoft paint ile bi tane yaptın onu tercih ediyosun; güzel olmasını amaçlamamışsın ama güzel mi diye soruyosun. ... neyse...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 şaşaalı derken senin gösterdiğin gibi büyük ve karışık kastettim. yani aynı zamanda banner olarak kullanılabilicek bi logo istedim. yoksa paint ile yapmam tamaman üşengeçliğimdendir.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 logo banner olarak kullanılmaz. böyle bi şey yok yani. bannerın içinde logo kullanılır. yukarıda bize gösterdiğin şey bir logo diil bannerdır. logo olan kısım o frp-tr net yazan kısım yani...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 logo dediğimiz şey eğer frp-tr yazısıysa siteye bikaç mesaj önce verdiğim adresten girildiğinde görülecektir ki ince uzun bir yazı ve slogan temaya da tam oturmuştur. benim yaptığım banner evet aslında ve ben bunu banner exchangeler için yapmıştım niye logo demişim (ve hala diyorum) anlamadım.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: horacegoesskiing, 10 September 2003 12:40 tarihinde demiş ki: logo banner olarak kullanılmaz. böyle bi şey yok yani. bannerın içinde logo kullanılır. yukarıda bize gösterdiğin şey bir logo diil bannerdır. logo olan kısım o frp-tr net yazan kısım yani...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. tamda +1 derim[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bence site pek hoş bi tasarıma sahip değil hem de hiç güzel bi tasarıma sahip değil çok eksik şeyler var ayrıca çok sade ve gereksiz şeyler de var sitede yazıdan çok yoksun olduğunu düşünüyorum ayrıca sitenin belki ilk açıldığında bişiler hissettirdi ama zaman geçtikçe pek bişi görmez olduk yaniş ne kdr zaman geçti bu zaöan içerisinde bir çok şey yapılabilirdi kanaatindeyim[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 site yeniden yapılandı yakında göreceksiniz nasıl olduğunu,ama bu tartışmanın yeri görsel sanat diil sanırım[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar