-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aşılabilir mi? aşılırsa nasıl aşılır? boyum kısa 16 yaşındayım, 20 yaşındaki abimle berber gitsem içeri alınırmıyım? alınamazsam ne yapıcam elimde 3 tane bilet var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 abi yaş sınırı yok ki istanbuldaki konserde? nerden duydun onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 biletixte belirtiyolar yaş sınırı olduğu zaman,yok bunda öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 valla diyin! hehe! güzel oldu bu. teşekkürkler. birde bi şey c/p ediyim buraya pek alakası yok gerçi topikle "sizlerinde göstermiş olduğu yer-mekan konusundaki çekinceleriniz paralelinde bizzat menajerlerine mail attım. maildeilk olarak biletlerin ne zaman piyasaya çıkacağı üzerineydi. bana gelence cevapta lokal olarak verilen bir karar olduğunu, bilet satışları ile ilgilenmediklerini belirtti. ikinci sorum ise, daha doğrusu önerim mekan içindi. menajerlerine 10,000 lişi gelirse ne halt yiyeceksiniz dedim, o da bana aynen şunları yazmış, bakınız... "we dont think opeth will pull 10,000 people"... bu arada yorumu gerçek metal ve opeth dinleyicilerine bırakıyorum, yeni yetme, metalin ve rock müziğini birkaç tenekecinin sertliğine bağlı olduğunu zanneden yoz gençliğe değil. bu müziği çok küçük yaşlardan beri dinleyen birisi olarak tüm opeth hayranlarını mail ile bizzat konserin yeni bir yere, en azından çok kişi kaldırabilecek bir yere alınması için mail göndermeye davet ediyorum. menajerin adresi resmi sitede var ancak ben de veriyorum... andy farrow [[email protected]] hadi kolay gelsin... " şeklinde bi yazıya rastlamıştım nette. ben mail attım isterseniz sizde atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yalnız türkiyede 10.000 zor biraz bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bi kere biletler pahalı...abuk subuk tiplerin gitceğini düşünerek o paraya o zulmü yaşayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 türkiyede 10.000 zor ama yenimelek denen salakaptal yer 1.000 kişiyi bile kaldıramyıorki ne 10.000i yeni melekten nefret edenelr el kaldırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 şu ana kadar her konserde yenimelekte yaş sınırı olduğu söylendi, hiçbirinde nüfus cüzdanlarına bakıldığını görmedim. 18 altı olan arkadaşlar rahat olsun asla sorun çıkmaz. bir konserde biletimi kesmemişlerdi o derece rahat yani yenimelek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yenimelek maksimum 2500-2600 insan alıyor. opeth konseri çok erkenden sold out olcak ona göre alın biletlerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yas siniri gostermelik her turlu girersin.yenimelek de zaten guvenlik gostermelik koymasalar daha iyi :d abi daha bilet parami cikaramadim korkuyorum bilet kalmicak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bende konserin haftaiçi olmasından dolayı biraz tedirginim. okuldan izin koparabilsek bile çok geç olacağını düşündüm dün gece. ama sonra ümitsizliğe kapılmamayı yeğledim. umarım 3-4 bilet alabilirim arkadaşlarla birlikte gitmek için. bi de vize haftasına denk gelio. napçam bilmiom. dua etmek kalıo geriye sadece. beni sevenler gidebilmem için dua etse bari ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ankara da yaş sınırı kesin mi bu mevzuat kafamı kurcalıyor giremezsem büyük trajedi yaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yas siniri yeni melekte ne durumda bilmiyorum bana hic kimlik sorulmadi (gerci bana hic bir yerde sorulmadi da arkadaslarima da sorulmadi) 16 yasindayken (üniye basladigimda) efes pilsen blues feste gitmistim mesela saclarim saolsun :p ki orda herkese kimlik cikarttiriyolardi. ama kafana takmana gerek yok abin varsa, ikinizin de kimligi olsun yaninda, velin olarak sokabilir seni iceriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ankara'da kesin de, saklıkente giremeyen atlasın bi yerden yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bilmiyorum ki ankaralı değilim daha önce de hiç gitmedim nedir incelikleri anlatır mısınız bana da:)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 18 yasını gecmis bir tanıdığından nüfus cuzdanı alman ve biraz da büyük göstermen yeterli, bakmıyorlar gerçi ama aldığın kişinin resimdeki özellikleri (saç, gözlük, vs. gibi) sana benziyorsa daha iyi olur, hatta abin varsa hiç kafana takma bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 heh bileti almayı planlıyorum ama oraya gidipte giremezsem çok üzülürüm.karar veremedim... [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 11:35 tarihinde, _Mikael_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 "we have had several emails about this and looked into it and the gig is where it is , it has sold out but the larger venue in ankara is far from sold out proving a point that istanbul is the right size " cok küçük havasız raahtsız bi yer demiştim.cvbı bu oldu adamın,canı saolsun ankarallılaaaaaar,sırf ankaralılar yüzündenn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar