Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbuldaki opeth konserindeki yaş sınırı

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

valla diyin! hehe! güzel oldu bu. teşekkürkler. birde bi şey c/p ediyim buraya pek alakası yok gerçi topikle

"sizlerinde göstermiş olduğu yer-mekan konusundaki çekinceleriniz paralelinde bizzat menajerlerine mail attım. maildeilk olarak biletlerin ne zaman piyasaya çıkacağı üzerineydi. bana gelence cevapta lokal olarak verilen bir karar olduğunu, bilet satışları ile ilgilenmediklerini belirtti. ikinci sorum ise, daha doğrusu önerim mekan içindi. menajerlerine 10,000 lişi gelirse ne halt yiyeceksiniz dedim, o da bana aynen şunları yazmış, bakınız...
"we dont think opeth will pull 10,000 people"... bu arada yorumu gerçek metal ve opeth dinleyicilerine bırakıyorum, yeni yetme, metalin ve rock müziğini birkaç tenekecinin sertliğine bağlı olduğunu zanneden yoz gençliğe değil. bu müziği çok küçük yaşlardan beri dinleyen birisi olarak tüm opeth hayranlarını mail ile bizzat konserin yeni bir yere, en azından çok kişi kaldırabilecek bir yere alınması için mail göndermeye davet ediyorum. menajerin adresi resmi sitede var ancak ben de veriyorum...
andy farrow [[email protected]]
hadi kolay gelsin... "

şeklinde bi yazıya rastlamıştım nette. ben mail attım isterseniz sizde atın.
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kadar her konserde yenimelekte yaş sınırı olduğu söylendi, hiçbirinde nüfus cüzdanlarına bakıldığını görmedim. 18 altı olan arkadaşlar rahat olsun asla sorun çıkmaz. bir konserde biletimi kesmemişlerdi o derece rahat yani yenimelek.
Sosyal ağlarda paylaş

bende konserin haftaiçi olmasından dolayı biraz tedirginim. okuldan izin koparabilsek bile çok geç olacağını düşündüm dün gece. ama sonra ümitsizliğe kapılmamayı yeğledim. umarım 3-4 bilet alabilirim arkadaşlarla birlikte gitmek için.
bi de vize haftasına denk gelio. napçam bilmiom. dua etmek kalıo geriye sadece. beni sevenler gidebilmem için dua etse bari ;)
Sosyal ağlarda paylaş

yas siniri yeni melekte ne durumda bilmiyorum bana hic kimlik sorulmadi (gerci bana hic bir yerde sorulmadi da arkadaslarima da sorulmadi)
16 yasindayken (üniye basladigimda) efes pilsen blues feste gitmistim mesela saclarim saolsun :p ki orda herkese kimlik cikarttiriyolardi.

ama kafana takmana gerek yok abin varsa, ikinizin de kimligi olsun yaninda, velin olarak sokabilir seni iceriye.
Sosyal ağlarda paylaş

18 yasını gecmis bir tanıdığından nüfus cuzdanı alman ve biraz da büyük göstermen yeterli, bakmıyorlar gerçi ama aldığın kişinin resimdeki özellikleri (saç, gözlük, vs. gibi) sana benziyorsa daha iyi olur, hatta abin varsa hiç kafana takma bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

"we have had several emails about this and looked into it and the gig is where it is , it has sold out but the larger venue in ankara is far from sold out proving a point that istanbul is the right size
"

cok küçük havasız raahtsız bi yer demiştim.cvbı bu oldu adamın,canı saolsun
ankarallılaaaaaar,sırf ankaralılar yüzündenn :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...