Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçe - glatasaray [turkiye kupası] çarşamba..

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

6 gibi stada girdim.gs li taraftarları gorunce ayrı bi mutlu oldum.cidden. karsılıklı atısmalar fln oacagı için daha heycanlı olcaktı.kufur edilmeye baslandı.amigolar susturdu kufur etmeyin diye.maç baslayana kadar kufur olmadı muzik çaldı çogunlukla.Başka tribune meşale atma olayını ilk pislik Gs li bi taraftar başlattı.atılan meşaleyide geri gonderdi fb liler haklı olarak.maç içinde bu 2 3 kez yaşandı abartılacak derecede degildi.Ayrıca gs taraftarının arada çok guzel çıkışları oldu tezahurat anlamında.Ama en fazla 10 sn duyuluyodu susturuyodu butun stad hemen :) 1 1 olunca maç gs li taraftarlar baya umutlandı.tezahuratlar fln baya iyiydi.Ama 2 yi yiyince hiiiç sesleri çıkamadı.Ustune maçtan sonra bol bol alaya maruz kaldılar :) eglenceliydi baya.Ayrıca butun stadın ilk yarıda fenerin golunden sonra gelen gs atagında kimin kaçırdıgını bilmiyorum ama kale dibinden kaçan golde gs li futbolcuya hep bir agızdan saaalak saaalak diye bagırmalarını omrun boyunca unutmicam.:)
Sosyal ağlarda paylaş

zeminin kötü olması teknik futbolcular için dezavantajdır..
alex , anelka , appiah gibi..
gs da teknik futbolcu olmadıgı için fizik gücüne dayalı futbol oynuyor..
sezon geneline bakarsanız her maçta gs koşarak fb yürüyerek maç kazanıyor..

neyse 23 nisandaki lig maçında iyi bir zemin olur diye düşünüyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
gs de teknik futbolcu yok derken hasanı ümiti volkanı iliçi
görmezden geldin sanırım

çünkü alex dısında saydıkların kadar ki daha teknik oyuncular da var galatasarayda

alex i sadece belirtse idin onun için bu zemin daha etkili idi diyebilirdim bende

ama hasan teknik oldugu kadar hırsı ilede çok koşup pres yapan bir oyuncu.

bir özeligini ön plana cıkarırken diğerini yemeyelim
ek olarak da maça galatasaray daima mutlak kazanma parolası ile çıkar. beraberlik yeter yada defans yapıp az yiyelm mantalitesi olsa idi gerets 3 forvet çıkarmazdı

ansiklopedi bilgileri ile degil de güncel olayları yorumlayarak olaya bakar isek de görülebilmekte.

yoksa tabiki antep kayseri konya gibi takımlarla eşleşseydi fener hava şartı aleyhine diyebilirdik..

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 12:40 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

butun medya gs lı olmus haberimiz olmamıs..bugun gazetelere baktım da bu kadar taraflı yorumlar gormedim..gorende macın hakkı 32432-0 gs zannedecek..dyna sende attın butun fb li futbolcuları naptın :)dedigin olaylar cok sacma goren de fb liler gs lıları dovdu olay cıkardı zannedecek..

gs degil miydi her pozisyonda hakem e kart kart diyerek yanına kosan?gs lılar degil miydi her pozisyon da fb lileri iten olay cıkartmaya calısan?bi olay olmadıgı halde yerlerde yuvarlanan?amerikan futbolu oynadıgını sanan defans oyuncuları ? dan dun tekme tokat giren ler fb li dokununca tır carpmıs gibi yerlerde yuvarlanan?

senin dedigin olaylar kartlıksa gs da futbol cu kalmaması lazımdı..hasan sas direk atılmalıydı ettigi kufur leri tv den duydum..defanstan rahat 2-3 kisi giderdi adamlar durdurmaktan daha cok sakatlamaya yonelik girdiler cogu pozisyonda..hakemi aldatmaya yonelik pozisyonlara sarı kart verseydi (ki adam yedi bunları b ide faul verdi) rahat 2-3 kisi sarı kart alırdı bi daha yapamazlardı..hakemin yedigini goren (kasıtlı mı bilmiyorum ) her gs lı kendini yere attı zora dustu anda..

tuncay a cok laf soleniyo adam napmıs?umit karanin yaptıgının aynısı yaptı?umit karana 1 tane laf edilmiyo tuncay provakator ilan edildi..

bi de dun kırk yılın nası erman toroglu ne diyecek bakalım diye izliyim dedim maraton u bi adam anca bu kadar sacmalıyabilir..%100 fb lehine faul pozisyonlarında simdi geri al kal orda(araya hikaye alıyo) bende burda fb li ustaca kendini yere atmıs ulan adam ı bicmis iste napsın silahı alıp indirsin mi adamı asagı ?!?! denilecek pozisyonlara..zaten erman t.. nun nası biri oldugunu herkes biliyo yaptıgı yorumları kimse takmıyo ama bi de bunun ustune gazeteler eklenince yuk dedim sabah sabah..

herkes artis olmus yok bunun ali samiyeni de var vs diye..gorucez ali samiyeni bakalım gs lılar napıcak? 90 dk kufur ederler heralde ama biri cıkıp gs a bi laf soleyemez..uzar gider heralde..

en cok uzuldugum nokta fb deki turkler gs da ki turkler sonucta siz milli takımın oyuncularısınız nedir bu gs lıların yaptıgı goren de isvicre ile tekrar mac yapıyomusuz zannedecek :)boyle guzel bir macı ilk basta oynadıklarına futbol denmez ama gs lılar sora hakem sorası da medya batırdı..2 gram futbol zevkimiz var onuda berbat ettiler..
Sosyal ağlarda paylaş

@dynamick :

90 dakika boyunca hakemi baskı altına alan bir grup futbolcu.
Alex'in bariz attıgı fakat verilmeyen bir gol.
Hasan Şaş gibi karaktersiz ve kişiliksiz bir oyuncu.
Ve sen burda durmuş diyosunki akıllı olsak fark atardık.Fenere verilmesi gerekn kırmızı kartlar falan filan.
Önce karakter olucak futbolcunda sonra konusuruz kırmızıyı pembeyi maviyi.
Az bi öz eleştiri.
Hasan Şaş gibi kin ve kompleks dolu adamlar oldugu sürece biz ne milli takımda başarılı oluruz ne de siz kendi capınızda başarılı olursunuz.
Hasan Şaş a kendi taraftarının bile neden küfür ettigini dün gece rahat bi sekilde anladım.
He unutmadan sanada en kısa zamanda Serie A maçı izlemeni tavsiye ediyorum.Bak bakalım Avrupada futbol nası oynanıyo.
Takımı attın oyundan.

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 16:03 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
eternal cım ben topicin gidişatına bakarak bilerek öyle yazdım
eleştrilcek yanlar fb cephesindede gs cephesinde de vardı
amma velakin öz eleştri derken biraz da sen yapsaydın da etik kaçsaydı bu tavsiyen

bu eksikliği göstermek için uğraşıyoruz biraz ama aynı tas aynı hamam gidiyor hep fb-gs topicleri

biraz tartışma uzayınca da seviye düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim öz eleştiri yapıcak bi tarafım yok.
Futbolcum ne karaktersiz ne yersiz yere hakemi gidip iktiriyo ne de Teknik Direktörü kulubedeyken çingene gibi elleri havada 4. hakem laf ediyo.
Bir fenerbahce forvetlerine bak bide kendi takımının forvetlerine.Anelka,Nobre bu adamlar agzını açtımı hakeme koşup.Hasan Şaş kendine küfür ettirmekten zevk alan sadist bir insan yani bunun başka acıklaması yok.
Oyun içine gelince futbolda faul tabiki olucak ve bizim yaptıgımız faullerde gereken yerlerde gereken sertlikteydi.
Sen 2 pozisyon önce appiah'ya bişey dersen,yaparsan o adamda sana 'adam gibi oyna tarzında' uyarsını yapar futbol içinde.Ayagınamı basar kafanımı kırar orası bilinmez.Ama bunu senin futbolcuna yapar orta hakeme veya yan hakeme degil.
Benim Hasan denilen adama karaktersiz ve kişiliksiz dememin temel sebebi hocasını bile adam saymayarak kulubeden hagivari tavırlar sergilemesidir.
Yadırgamakta yanlış bu adamlar Fatih Terim ve Hagi gibi adamların ellerinden büyüdü.

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 16:35 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@redogski: +1
gs ii oynadı ama alamamak kendi suçlarıydı.
bence kupayıda fener alır.
ama cimbomum kadıköyde harcayayacak gibi gelio kadıköyde bunları..(lig maçında)

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 18:58 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Fnerli bariz golümüz verilmedi diyenlere futbol kurallarından birini yazıyorum (Lig TV alırken kitapçık yollamışlardı kurallarla ilgili);

KALECİLERE KARŞI YAPILAN KUSURLU HAREKETLER
Hakemlere
1-Bir oyuncu tarafından , kalecinin topu elinden çıkarmasının engellenmesi
2-Bir oyuncunun, kalecinin topu elinden çıkarması sırasında topa vurması veya vurmaya teşebbüs etmesi halinde tehlikeli şekilde oynamaktan cezalandırılması gerektiği hatırlatılır.
Sosyal ağlarda paylaş

khala o kitapcikta kalecinin topu elinden cikarirken ceza sahasi disina cikmasi durumunda ne olacagi da yaziyor mu? kaleci toplu veya topsuz, ceza sahasi disina ciktigi zaman o tip ozelliklerini ve ayricaliklarini yitirir ve kaleci statusunden cikar. Aykut da alex topa vuruken topla birlikte 18 den cikmis durumdaydi..
Sosyal ağlarda paylaş

hasan şaş'a dicek bişey bulamıyorum futbol dışında yapmaması gereken her türlü pisliği en iyi şekilde yaptı. umarım futbol hayatı yakın zamanda sonlanır bu kız arkadaşımızın.
ayhan desem onuda al hasan şaş denen insanımsıya vur.
aynı çirkeflikler..
ümit karan'a gelince onun notunu alex'in frikik golünden sonra gidip hakeme (HALA) bu gol sayılmaz tarzı anlamsız - komik itirazlarında verdim.
sonuç olarak ; galatasaray herzamanki gibi doldur boşaltlarla defansın hata yapmasını bekliyerek oynadı. ama her zaman ki şansları yaver gitmedi sanırım bu sefer. onun dışında fenerbahçe kapasitesinin altında oynamaya devam ediyor, bu kadroyla bu futbol beni tatmin etmiyor açıkcası ve bunun en iyi örneğini de galatasaray gibi vasıfsız bir takımla hala şampiyonluk yarışı yapmamız gösteriyor sanırım.
herneyse sonuç olarak hava şartları yüzünden pek pozisyonlu olmasada mücadeleli bir maç oldu.
normal şartlarda çok rahat geçiceğimiz bir tur. bi aksilik olmazsa diğer maçta da izlicez hep beraber.

ha unutmadan fenerbahçelilerin " maç lig tv de izlenir - çarşı" pankartı beni benden aldı haha kimin aklına geldiyse alnın öpüyorum o arkadaşı..
Sosyal ağlarda paylaş

Maçtaydım GS tarafında.
Öncelikle maç başlayana kadar FB taraftarı küfür etmedi diyenler olmuş arkamla gülüyorum. Maç başlamadan önce de başladıktan sonra da yine o küfür etmeyen taraftarlar çok güzel gösterdiler ne kadar küfürbaz olduklarını. Ha biz etmedik mi ettik tabi, biraz da mecbur kaldık diyebiliriz aslında. Deplasmanda oldugumuz için cok tahrik ediliyoruz ve dünyanın en büyük 3. derbisi tabi küfürsüz olması Türkiye'de bu durum biraz imkansız gibi. Ama Samsunspor maçında Sami Yen'de küfür olmadı bunu tüm tarafsızlıgımla söylüyorum bütün stad sadece takımımızı destekledik. Küfür sonucunda FB'yi suclamıyorum ama lütfen bir daha biz küfür etmeyen taraftarız, sahaya madde atmayız demesinler.

Gelelim hasan şaş'a.
Evet hasan şaş fazlasıyla hırçın ve tribünleri çok sinirlendiren bir oyuncu. Küfürü de hakediyo diyosanız hakediyodur. Ama sen gelip adamın kafasına bişey attıgın zaman daha fazla bişey söylemeye hakkın yok hasan hakkında.

Ümit golü attıktan sonra tahrik etti taraftarı ama Tuncay'ın buna aynı şekilde cevap vermesi ne kadar dogru bir davranış bilemiycem tabi. Zaten böyle şeylere çok meraklı Tuncay bey, tecrübesizliğine ve ezikliğine veriyorum artık ne diyim.
(Ha bu arada Bayern - Milan maçında Schevchenko'nun kacırdıgı penaltı sonrasında yaşananları bilmeyen varsa bu olaya çok güzel bir örnek Schevo abisini izlesin biraz Tuncay, ve diğerleri de bunlar GS'li de olabilir.)

Hakem biraz fazla sabırlıydı. Bu kadar sabırlı olmasına gerek yoktu özellikle ümit karan konusunda baya sabretti. Ama fenerbahce'den de bir kaç oyuncuyu daha sarı kartla cezalandırması gerekirdi diye düşünüyorum. Staddan hasan'ın ettiği küfürleri anlayamadım dogal olarak ettiyse kırmızıyı da haketmiştir bilemiycem. Ama bir dahaki maca hem FB'nin hem de GS'nin iyiliği için daha tecrübeli bir hakemin gelmesi gerekir.

Bizim taraftarlar maçtan sonra koltuklerı kırdı. Ben ne kadar kırmayın fatura bize kesilecek diye bagırsam da fayda etmedi. Taktir edilecek tek yani bizim taraftarın, maç sonuna kadar susmadık ve sesimizin gayet iyi cıktıgından eminim stadda olanlar da tv den izleyenler de bunu itiraf ettiler zaten okulda. Siz de aynı görüstesinizdir herelde gerçekten iyi gırtlak patlattık. İkinci bir güzel yanı ise maglup duruma düştükten sonra bile cok iyi bagırmamızdı. 2. yarıya başlarken de takımı yanımıza cagırdık bu da ayrı güzellikti.

Fenerbahçelilerin maraton üstte açtıkları pankart güzeldi. BJK'ye yapılan gönderme "Maç LigTV'de izlenir :)"
Maraton altta açılan pankartın maçla herhangi bir ilgisi yoktu o yüzden gereksiz oldugunu düşünüyorum. 17. şampiyonluk için inandık size pankartı vardı ama dün kupa maçı oynandı :)

Ş.Saracoğluna ilk gidişimdi 23 nisan'daki maça da gidicem büyük ihtimal. Stadınız güzel biz biraz erken girdigimiz için stad boştu ve her tarafı kapalı oldugu için bir an kapalı spor salonuna benzettim :) sami yen'den sonra değişik geldi tabi. Ama şunu söyleyebilirim size bütün içtenliğimle taraftarınız ya bu maçta bagıramadı ya da bağırmayı hakkaten bilmiyolar. Ya da her tribünde sadece olusmus belli bir grup bagırıyor. Yemin ederim ki hafta sonu oynadıgımız maçta 20bin kişilik sami yen'de sizden daha fazla sesimiz çıktı. 2. gölü biz yedikten sonra iyi bagırdınız ama artık sizi susturmaya 2700 kişinin nefesi yetmezdi sanırım :). neyse belki de bu maçlık böyledir bilemiyorum ama kısacası stad güzeldi biz de iyi bagırdık oynanan futbolumuz da beni sevindirdi acıkcası galip de gelebilirdik (şaban atabilseydi o gölü here fark bile olabilirdi :))

Maç 2-1 bittikten sonra Maraton'da fb taraftarı ayrılmadı bizle kapışmaya falan başladılar sonra biz tezahürata devam edince bişey yapamadılar az sayıda oldukları için terkettiler. Bu arada bizi de bir grup beklemiş, keşke polis olmasaydı yanımızda da biz de onlarla bi hesaplaşsaydık diycem küfür etmeyin :) Ama boşuna beklemiş o akıllılar. Polis ordusuyla kadıköy sokaklarını inleterek iskeleye kadar yürütüldük. Maçın başında yapılması gerekeni saolsunlar maçtan sonra yaptılar. Fenerbahceliler 22 Mart'ta nasıl gelicekler merak içerisindeyim.

Ne kaldı anlatılacak dur bakayım.
Maça gelişimiz sami yen'den polis eşliğinde iskeleye yürüyerek başladı. Toplu halde gitmemiş ilk başta engellendi. Sahile yürüken BJK antrenmanının yapıldıgı yerin yanından geçtik BJK lehine tezahüratlar yaptık hepsi pis pis sırıttılar heheh bu olay harbi komikti :)
İskelede yine bulustuk ve bir vapurla büyük ölcüde taraftarlar karsıya gecti. Kadıköyde 5 er 5 er gönderdi polis ve biz bir anda fenerlilerin arasında bulduk kendimizi. Her tarafta fener formalı atkılı adamlar biz de atkılarımız formalarımız içimizde geziniyoruz caddelerde. Öncelikle polisin yaptıgı bu işten ben bi mok anlamadıgımı söyleyeyim bekleye bekleye saklana saklana vardık tribüne ama zor oldu yani her hangi bir tecavüzde kurtulusumuz olamazdı. Böyle valinin ben ...

Sonuç olarak yenildik :) FB'ye tebrikler.
Ama bu işin Sami Yen'i de var tabi. Turu geçiceğimizden adım gibi eminim hele bu futbolu orda oynarsak güle oynaya atlarız turu.
Güveniyorum takımıma.

Yetmiyor ki stadlar
Kalbimiz senle çarpar
Layıksın bu sevgiye
Şanlı Galatasaray

daha anlatılacak çok şey vardı da bi yandan msnde kız ark.la kavga ettiğim için hepsini unuttum :/

edit//
Alex'in gol attığı pozisyon faul arkadaslar daha önce de yaşandı bu olay bu ligde ve kaleciyi rahatsız eden futbolcu sarı kart da gördü. Ayrıca bunun açıklamasını hakem de yaptı maçtan sonra ve Erman Toroğlu da söyledi Tv başından. O yüzden bence tartışmayın onu, yakışmaz öyle bir göl hiçbir takıma. Kaleci degajmanını yapana kadar oyuncu müdahale edemez topa.

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 21:58 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...