forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 1 -2 - 3 malzemeler 79 cm lik 100 kiloya kadar kırılmayacak boru gardolaplarda kullanılan askıların asıldığı tahta sopayı tutan metal parçacık çivi, vida, tornavida, çekiç, kalem yapılış önce boruyu tutacak olan metal parçaların yeri kalemle işaretlenir, çivi ile yarım santimlik bir delik açılır, daha sonra parça duvara vidalanır boru askıya alınır, sabitlenir. isteğe bağlı olarak elin demir kokmaması için tutulacak olan yerler bant, kumaş vs. bişeyler varsa kaplanır uyarı uzun atlama şeklinde zıplayarak tutunmayı denemeyin kapının üst tarafına kafanız çarpar, arkadaşımdan biliyorum(bir arkadaşım ekolü söz konusu değil) öneri kas yapın, boy uzatın, omurgayı esnetin, oynayın [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 13:13 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 110kiloysam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 o zaman altına bi tabure koyacaksın üstüne çıkıp barfiks taklidi yapacaksın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 70 kiloyum ben ama sanki kapı mahfolur gibime geliyo böyle bişeyden sonra,bayada çirkin durur azarlarlar beni kesin. evde doğalgaz borusu geçen bi yer var orda çekesim var ama bi faciaya kurban gitmek istemiyorum güven olmaz doğalgaz borusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kapının en fazla vida sokulan yeri mahvolur, onuda içine bişey doldurulup az boya vurup kamufle edilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 o kol seninmi :) Kıl topağı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 aykan büyük d yapmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 el benim de, karanlık çıktığından kıl topağı gözükmüş onun dışında kolumda fazlasıyla kıl var ama topak şeklinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 [img=http://users.free.swifthost.net/forgiver/imag0047.jpg]>>>[/img] abi yanlız 1 nolu resimdeki aynayı gorunce the ring filmi geldi aklıma sacını tarayan kadını arar oldum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o resim zaten tam ofsayt banyo iyi ki boş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bar yamuk monte olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar