Genwa Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 şuan piyasada star wars ruhunu taşıyan mmo yok... swg nin sw dünyasından içinde bulundurduğu sadece ışın kılıcı ve gezegenlerin isimleri.. filmlerdeki yerler bile yok. jedi olmaması gereken bi ortamda d'art v'ader, sit'h lor'd gibi isimlerler ellerinde dandik carbine kafalarında tie pilot kaskı taşıyanları görmekmi sw nin havası? yada ortalıkta give me crystal pls diye yalvaranları görmekmi... sw nin havası jedi görünce wooow demekti.. jedi in yanında daha önce hiç bi oyunda bulunmayan profları bulundurmasıydı.. çünkü o star wars.. farklı olmalıydı farklıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ayrıca bu gidişle ztn nge kalıcı.. biz millet cu faciasından sonra uyandı nge yi sindiremez derken artık official forum kabullenmiş.. ewt nge çok kötü lütfen pre-cu yapın ama biz genede oynuoz havası var herkesde.. cu geldiğinde uyanamadık kötü ama oynuyoruz gene diye geçiştirdik. neyseki nge o kadar olmadı.. çoğu adam artık yemedi.. genede sony bu, isterse nge yi kaldırı bbg koyar oyunu 0 playerla 10 yıl sürdürür.. zararı karı hiç sallamaz bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 nge nin ezik olmadığını savunan yok... ben wow u oynadım wow ezik eq2 yi oynadım o da ezik (1. tam bir klasik) dark age of camelot beni rp yapmaya en çok iten ve en çok zevk aldığım oyun swg starwars delisiyim ama pre-cu hastasıyım az kaldı karakter bile yaptılar monster da! www.swg-monster.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 şu monster açılsa şukela olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 mosterdan fazla bişey beklemeyin ztn o server... asıl ekip swgemu.. cu çıktığından beli çalışıolar daha yeni loading ekranına geldiler o da sadece char ekranı... onuda abarta abarta forumlara dağıttılar... pre-cu nun unofficial yapılması imkansız değil ama gerçek prof 15-20 adamın aralıksız çalışması gerekio.. 3-5 fanın yapacağı iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 abi monster nasıl yapabiliyor ki pre-cu yu falan? isim hakkı bimemlesi yok mu bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya yapmalarında bir sorun yokmuş sanırım soe'nin de haberi varmış.nitekim soe'den ayrılan ve atılan swg developerları da destek veriyormuş monster'a. bende pek ayrıntılarını bilmiyorum ama açılması hepimiz için iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 pre-cu yu yapanlar yapıo diye bi olay yok.. o tamamen yalan.. pre-cu yu yapan adamlar hala soe de... yasal olarak da, adamlar avrupa birliği sınırları içinde geliştiriyorlar ve dediklerine göre soe nin avrupa da bu tip durumlara müdehale etme hakkı yok.. tabi siz düşünün kos koca sony müdehale edermi edemezmi.. hiç bişey yapamıyosa server e hack saldırılarıyla çökertir.. sorun o değil ztn, emulator çıksın server öyle yada böyle durdurulamaz.. ama olay emu yu çıkartmakta.. o da imkansıza yakın.. en azından; ne zmn çıkacak sorusuna "biz size bişey vaad etmioruz, ne zmn istersek o zmn çıkan" gibi cvp verenler için imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya dostlar.. bu oyunu 2003den beri oynuyorum..şunu söliyim..ilk publishlerde bune bune bune bune die durmadan soru soruyorduk birbirimize..dunya kadar item dünya kadar detay vardı..şimdi heryşey hazır üretim yok decay yok yok oğlu yok..ama yavaş yavaş biraz daha oynanır oluyor..sizler cancel ettiğinizde bende etmek isterdim ama daha yeni askerden gelmiştim..özlemim fazlaydı..o nedenle etmedim..öle yada böle oynuyorum bi şekilde haz alıyorum..wow eq2 gibi aşırı fantastik değil fantastik bilim kurgu gerçek birçok öge bu oyunda olduğu için seviyorum..ama keşke gri gelse..daha öncede söledim kimse kazanmadı..bizler oyunumuzdan soe oyuncularından oldu..ve bu bir şirket çok büyük bir şirket o kadar kolay türkürdüğünü yalamak kolay bişey değil..bu nedenle hafif hafif geri geliyor.. emin olun bu canceller baya can sıkmıştır soede..geri dönüş hafif hafif olucaktır..ama size alın tekrar pre-cu diyemezler...bahsettiğimiz karşınızdaki market değil..adamlar istese yarın geçerler..istemeyenler gene girmesin..onların sayesinde oyun adam akıllı olmaya başladı..ama isteyenlerde girsin bu bi zevk zaten hobi..tepki verenede oynayanda laf sölemek kimsenin hakkı deil bence..cancel edenler sayesinde pub27de düzelmeler oldu onların sayesinde decay gelicek..geri dönenler sayesinde de soe ya bişiler düzeltince adamlar geliyormuş demek diyor..biz cancel hiç etmeyenler sayesinde de bu oyundaki potansiyeli anlıyorlar.. neyse bunca şey yazdım bana bl ve plc bulmayan ipnaaa olsun rofl... [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 17:37 tarihinde, camoka tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 soe bu nge sayesinde cu dan bile daha fazla adam toplayacak (cu da, pre-cu dan daha fazla adam vardı).. tabi bunu nasıl yapacak; reklam sayesinde.. sizce wow niye o kadar tuttu? neden dergiler, tv programları daha oyunun betası bile ortada yokken "oo süper olacak alın alın" dedi? wow, star warsin yanında neki sanki.. 3-4 oyun üstüne 2-3 kitap.. kaç kişi kitabını okudu?.. ama soe reklam işine girmedi. çünkü nede olsa star wars dedi, millet sevio ztn dedi.. haliyle yerden yere vurdu dergiler, siteler falan.. wow resmen para yedirdi o sitelere.. ha konu wow swg karşılaşması değil.. konu reklam nge ile artık soe de girdi reklama.. büyük reklamlar yapmaya başladı. oyunuda wow havasında basitleştirdi.. 9 meslek falan filan.. ilk çıktığında nge ye söven siteleri 1-2 ay içinde bu oyun çok ii oldu diye tekrar incelediklerinde görüsünüz... ama gene diyorum, nge ye biz oynanmaz demioruz.. ewt sövüoruz ama hakedio.. swg o sistemle piyasaya çıksa hadi neyse ama eski sistem üzerine bunun gelmesi, oyunun %90 buglı olması, sadece lvl 30 a kadar olan questleri hazır olması.. resmen kandırıolar milleti...ayrıca yeni gelen adamlarada "bakın biz neler getirioz oyuna" diye, pre-cuda olanları tek tek geri getiriolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bence oyun hala güzel.Ben bu oyunu nerdeyse 21 aydır oynuyourm halada oynamaktayım ne olursa olsun ben bu oyunu bırakmam şahsen.Çünkü oyun "en başta" star wars evreninde geçio ve online.Buna benzer başka bir oyun daha yok piyasada.İster NGE ister CU oyun hala çok güzel bence.WoW u bıraktım geri geldim.Valla hiç bir oyunda bu kdr içerik görmedim (UO hariç).WoWu bırakmamdaki en baş sebepte ztn içerik eksiklii.60 ol item topla rank atla ee bitti.SWG de badgeler, uzay savaşları bi sürü proff vs.Kötü diyenleride anlamıom bence güzel.Tabii eskiden daha zorluodu oyun o yüzden zevkliydi.Şimdi herşey çok daha kolay o yüzden basit gelio herhalde size :D Bu oyun en başta star wars evreninde geçtii için oynanmayı hak edio Eclipse: Icetralk Cloudrider - Master Commando Ha bu arada neden rebelsınz implere geçsenize bende katılıyım size... :P Bi günde birlikte bişiler yapak DWB fln.Bende katılam size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 FrF olarak, üyelerinden herhangi birinin imp olmasi diye bisey sözkonusu bile olamaz. dwb ye birlikte gitmek icin taraf degistirmeye gerek yok. rebel, imp birlikte gidebilir. sadece overt olup gelme yeter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 arkadaşlar WOW süper bir oyun değil.Ben 2 hafta oynayabildim ve bıraktım gerçekten kötü bir oyun.Yanı kötüden kastır şurada ezdiğimiz Cu SWG'de bile edemez. Ama adamlar satış yapacakları yeri buldular ve reklamlarını kusursuz yaptılar. " ÇİN " şu an wow'u oynayan 5.5 milyon insan var.Bunların 4 milyondan fazlası Çinli !!!! O zaman kimse çıkıp bana WOW şukela demesin.He 5 milyonun hepsi farklı coğrafyaya dağılmıştır şukela ama sadece Çinliler oynuyor resmen. Everquest 2 güzel ama pvp hiç uymuyor o oyuna. aslında bakarsak SOE'nin oyunları gerçekten harika.En berbat hallerinde bile harika.Çünkü adamlar işlerini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 şu gerçek, wow piyasadaki en ii mmo.. guildwars ta tek rakibi.. bizim burda herhangi başka bir mmo yu sevmememizin nedeni swg yi oynamış olmamız.. hangi oyunda 9 gezegen, 30 dan fazla prof birisi alpha, guild/city olayı o kadar gelişmiş sistemler var... ama gene diyorum.. nge ne kadar star wars'sa, wow da en az o kadar swg.... nge ile ışın kılıcından başka içinde star wars barındıran hiç bi şey kalmadı swg de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gw de wow da oynadım ama swg den aldığım zevki alamdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 wow piyasadaki en iyisi değil bence.Çinliler oynuyor genwa. Oyun çok monoton ve asosyallere hitap ediyor. Hep aynı şeyler vs. vs. Guild Wars'ta da oynamadım ama Dungeons Of Dragon Online'dan sonra onu da almayı düşünüyorum.Oynayan arkadaşımın dediğine göre şehirden çıktıktan sonra oyun single oluyor Off off herkesin dediği gibi.Pre-Cu SWG UO'dan sonra gelmiş geçmiş en iyi MMO şüphesiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 walla warsa wow dan daha ii bildiğiniz oyun yazın buraya alıp deneyelim.. swg den sonra denemediğim kalmadı.. aralarında da en ii wow.. geri kalanların hepsi öyle sıradan ve sıkıcı.. ayrıca wow da ii bi guilde girdiğiniz zmn ciddi anlamda eğlenebiliorsunuz.. bunun yanında kasma olayı swg için bi artıydı.. max 1 haftada oynamaya full hazır char yapabilioduk.. diğer oyunlarda min 1 ay sürüyor star trek online ii olacak gibi görünüo, ama hala proje aşamasında gibi... dark and light ta 27 nisan da çıkacak.. bakalım o nasıl olacak (Sog betayı hiç saymayın, aşırı buglıydı ama swg nin ilk günleri gibiydi aynı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya wow harika oyun lafım yok ama bana hitap etmiyor. Grupla grind yapmak istiyorum ben o şekilde kasmak istiyorum.WoW'da hep solo hep solo.Üstelik sürekli aynı şeyler.Bazı şeyleri yapınca birşeyler hissetmiyorsun bile. SWG çok iyiydi ya.Öldükten sonra değerini bildik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Nasıl hala oynamayı beceriyorsunuz merak ediyorum ? Oyunda yapılabilecek tek bir yer DWB , orasıda çok basit, ya blizzard wow da dengesiz bi instance ı gününde editleyip özelliklerini kendi testerlarına denetip ertesi gün değişikliğe gidiyorlar SWG de daha 4 ay geçti tık yok hala debeleniyorsunuz . Anlamıyorum cidden anlamıyorum , sudan çıkmış balık misali çırpınmaya devam ediyorsunuz balçığın içinde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: ya wow harika oyun lafım yok ama bana hitap etmiyor. Grupla grind yapmak istiyorum ben o şekilde kasmak istiyorum.WoW'da hep solo hep solo.Üstelik sürekli aynı şeyler.Bazı şeyleri yapınca birşeyler hissetmiyorsun bile. SWG çok iyiydi ya.Öldükten sonra değerini bildik :) Güzel söylüyorsunda SWG de cu halinde grupla grind alırken monoton olmayan neydi ? Sürekli gelip giden BH lerin jedi arkadaşlarına korku salması milletin tırsıp sağa sola gecekondu kurup içerisine saklanırken seninde kapıda bekçilik etmen mi ? Yoksa sürekli aynı mobu kesip heal basıp bütün agroyu alıp 100 m sağa sola koşturup agro temizlemeye kasmak mıydı ? Yoksa sürekli aynı şekilde spawn olan mobları aynı special lar ile aynı piket görevini 4 saat boyunca 8923859 kere yapmak mı ? Ha tabi bunun adı grupla yapmak oluyor, mobuna göre combosu veyahut combat tekniği olmuyor, abanın special lara ... bunun yanında Wow da(wow banal dediğin için diyorum) instance farkına göre karakterlerin oynama tarzının değişmesi , timing lerin kısalması ,-uzaması veya bazı classların ekstra zorlanması gibi inişli çıkışlı oyun tarzı tabi daha sıkıcı geliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Wow tam anlamiyla zevk veren bir oyun her kurusu sonuna kadar hak ediyor ama kesinlikle iyi bir mmorpg degil en azindan bir mmorpgde benim aradagim ozelliklerden yoksun. Oysa swg oyle degil.Mesela swg'e bakarsaniz icinde bir business simulator(Pre-nge,pre-cu),simcity,strateji oyunu(pre-cu'da guild savasi sirasindaki kurdugun taktiklerin yarisini wowdaki instancelerde yapamiyorsun),endgame'i olmayan bir oyun gorebilirsiniz ama bu ozelliklerin hic biri baska mmorpglerde yok. Zaten end-game olmamasi basli basina bir arti gidip istediginiz kadar event duzenleyebilirsiniz oysa wow oyle degil belki onda da event duzenlersiniz ama swg'deki bir eventin yanina yaklasamaz.Ha sonucta nge geldi oyunun icine etti ama yine de bana gore piyasada oynanabilecek baska bir alternatifi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Dönmiyimmi yane ?2 sene boyunca bedavmı kastık tama aldıgım zevkın ustune daha iyi bi oyun zevki almadım ne yapayım yani evdeki minyatür jedileri köpeğimin dişlerinin kasınmasını onleme içinmi kullanıyım duwarlara prens arthasın posterini mi asıyım....İyiki fikir alalım danısalım diye bi entry girdik millet wowu Gw yi tartısıyo pre-cuyu kotuluo-oynamalımıyım oynamamlımıyım diye dusunmek bile hataymış bunu konuyu actıgımdan sonrakı gelen msjları kuyunca anladım... *ps:Winampda "Cranberries - Dying in the sun.mp3" çalıo swgnin durumuna tam oturduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kısacası başlama demek bu tartışmalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 başla uzaya çık sonra manzara seyret. ben öyle yapıyoroum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 mumi pati § 09 Mart 2006, Perşembe - 15:16 demiş ki; ------------------------------------------------------------------------ FrF olarak, üyelerinden herhangi birinin imp olmasi diye bisey sözkonusu bile olamaz. dwb ye birlikte gitmek icin taraf degistirmeye gerek yok. rebel, imp birlikte gidebilir. sadece overt olup gelme yeter. :) ------------------------------------------------------------------------ mumi rebellion a ihanet edenler de olmuyo diil;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar