Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kürtlerden hack yedim

toggie

Öne çıkan mesajlar

araştır biraz ne demek yau?
bir fikri savunuyorsan sen git getir belgelerini ben niye senin argümanın için koşturayım?

ayrıca benim bahsettiğim aynen pkk nın yaptığı gibi sivillere karşı sistematik eylem. tabi önce bütün hukuğu falan askıya alacaz. aihmyi falan da reddedecez, sonra elimizdekiyle ne bulursak girişicez terör örgütüyüz ya..
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne yaa. millet askerime terörist diyo bi tane de dingo çıkmış araştır maraştır diyo.
ayıp be sen evinde ossura ossura uyurken terörist dediğin mehmetcik -20 derecede vatanı bekliyo. ananın bacının namusunu koruyo.
asıl sinir olduğum nokta da kimse bişi sölemiyo.
onlar bize vatandan defolun gidin asıl terörist sizsiniz derken sorun yok. biz buna laf sölediğimiz zaman kafamız milliyetçilikten başka bişeye çalışmıyo öle mi?
vatan için iki kelime edilse hemen provakatorlükle suçlanıyosun.
kendinize gelin beyler. bizim gibi kafası milliyetçilikten başka bişeye çalışmayanlardan(!) utanmıyosanız 30.000 mehmetciğin kanından utanın!
Sosyal ağlarda paylaş

gerizekalı, yahut görme özürlü arkadaşım berkbilmemkaç. okumayı mı bilmiyorsun (ki böyle saçma bir cevap vermek için bile okumayı bilmek lazım) yoksa kafan mı basmıyor. ben diyorum ki terörist değil ama masum insanları da katletti.

[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 05:55 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

shimana saçma sapan konuşma ayrıca kullandıgın kelimelere de dikkat et zavallı falan noluyoruz durduk yere. bizim kafamız basmıyo ok. ama sende de kafa yok ki bassın.

ben başlıkta hack yedigim kürtlerden bahsediyorum neden genele aldınız olayı? ne deseydim kürt ırkından biri beni hackledi mi diyecektim. ayrıca evet tc yi tanımayan ve bizi bu topraklardan atmak isteyip katliam yapan, sonra da site hackleyip bize laf yetiştiren kürtler..topunuza kafam girsin. sen bunları destekliyosan sana da girsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
..ama masum insanları da katletti.
ha evet toptan en tepeden geldi emir masum insanları katledin diye ondan sonra oldu.

nasıl ki istanbul'un ortasında insan insanı vurup gebertebiliyor, tsk da insanlardan oluşuyor ve onlar da hata yapabilir veya hatayı geç içlerinden pisliğin önde gideni de çıkabilir. (bakınız ordudan ihrac edilenlerin varlığı). amma ve lakin o adamların orada yaptıkları yanlışlar için kurulmuş mahkemeler var, orda öldürülen "masum sivillerin katillerinin" yargılanmasını destekleyen benim gibi milyonlarca insan var.

ha ama bunları es geçip tsk "terör örgütüdür" veya "pkk ile tsk" aynı düzeydedir diyenler için tsk da aynı düzeye inebilir ve hatta bence inmelidir, hak hukuk insan hakları cart curt umursamadan.. hem tsk nin elinde pkk nın kinden daha fazla c4 var.

[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 15:33 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

başkalarının hatalarının arkasına saklanıp kendini masum göstermeye çalışan kürtler hepinize kafam ve diğer uzuvlarım girsin, madem bizim le yaşamaktan bu kadar nefret ediyosunuz açık yerlerinizi kapatıp defolun gidin bu arada kürtlerin hala yaşamasının nedeni türklerin fazla duygusal bi toplum olması türk askerleri sizin köylülerinizi korurken arkadan vurmanız kadar iğrenç bişey olamaz gerçi böyle davranarak nasıl aşağılık bir şey olduğunuzuda ispatlamış oldunuz

zaten az kaldı türk milletinin sabrını sonuna kadar zorladınız bişeyler olcak ama ne zaman ne olur görücez
Sosyal ağlarda paylaş

pardon ama hepiniz gerizekalisin varya resmen olay budur malin biri cikiyor provokatörlük yapiyor sizde buna kaniyorsunuz iste beyler sorun bu irkçilık ve benzeri olaylar burdan cikiyor bunca zamandir paticikdeyim ama agir konuscam affedin sizin kadar denyosunu görmedim dünyada binlerce hacker var 100 lerce terör örgütü var hergün millet birbirini hackliyor sonra mal biri geliyor bir siteyi hackliyor yasasin pkk falan diyor sizde gaza gelip herkezi sucluyorsunuz peki bunu bilerek toggie nin yapmadigini nerden bilecez? zamanindada bir türk ben ermeniyim siz ailemi öldürnüz vb... bir sürü sey dedi forumlarda millet gaza geldi sonra bunu yapan adam türk cikti allah askina biraz akillanin böyle her önünüze gelene inanacaksanz asil kürtlerden degil kendinizden korkun valla sizin gibi paticik halki oldugundan ütaniyorum peki kaciniz www.patriotichack.org a girmeyi denedi öyle bir site olmadigin gördü?
Sosyal ağlarda paylaş

üzgünüm ama o dediklerini yapmayacak kadar güvenilir biriyim demek ki paticikte. benim kim oldugumu ne oldugumu bilen bilir. gerisi de umrumda değil. ben nerden biliyim şimdi senin kürt olup sitemi hacklemediğini. hasbinallah ya.. çeşit misin nesin.
Sosyal ağlarda paylaş

@rahan

seve seve belirtirim amacsizca konusan topici acan efendi gibi durduk yere olay cikaran vede her nedensede kürtlerin isi gücü yokmus gibi daha acilmamis bir forumu hacklendigiin söyleyen ve bilmeden etmeden irkçılık yapmaya çalışan insanlara dedim
Sosyal ağlarda paylaş

forumdan inciler yapim simdi

*allahın belaları heryerde pislik yapıyolar. topunuza kafam girsin. burası türkiye cumhuriyeti ve türkiye türklerindir, kürtlerin değil.

*bu ne ya...
topunuza kafam girsin...

*hah sevinmiştir şimdi bunlar.. topuna kafam girsin, denyolar

*ben başlıkta hack yedigim kürtlerden bahsediyorum neden genele aldınız olayı? ne deseydim kürt ırkından biri beni hackledi mi diyecektim. ayrıca evet tc yi tanımayan ve bizi bu topraklardan atmak isteyip katliam yapan, sonra da site hackleyip bize laf yetiştiren kürtler..topunuza kafam girsin. sen bunları destekliyosan sana da girsin.

*radyolarda da kürtçe yayın başladı !! ohannes..
yorum: acilmasinmi ülkede 10 milyon hatta daha fazla kürtdün oldugu söyleniyor simdi sen azinlik olsan hatta bence 10 milyon gibi bir rakam azinlik degil kendi dilinde yayin istemezmiydin ayrica elin yabanci ülkesinde acip bize laf etceklerine burda acsinlar hiç olmazsa kontrol edilirler ileri geri konsumazlar

*geçmiş olsun toggie,bu adi adamlar ne zaman büyümüşte bilgisayardan anlar olmuş,pis ağzı kokmuşlara bak......

*başkalarının hatalarının arkasına saklanıp kendini masum göstermeye çalışan kürtler hepinize kafam ve diğer uzuvlarım girsin, madem bizim le yaşamaktan bu kadar nefret ediyosunuz açık yerlerinizi kapatıp defolun gidin bu arada kürtlerin hala yaşamasının nedeni türklerin fazla duygusal bi toplum olması türk askerleri sizin köylülerinizi korurken arkadan vurmanız kadar iğrenç bişey olamaz gerçi böyle davranarak nasıl aşağılık bir şey olduğunuzuda ispatlamış oldunuz

zaten az kaldı türk milletinin sabrını sonuna kadar zorladınız bişeyler olcak ama ne zaman ne olur görücez
yorum: bunu tüm kürtleremi söylüyorsun yoksa bir grup insanami(hani ülkeyi bölmeye çalışanlara)

eh artik bunlar provokatörlük degilde ne?
Sosyal ağlarda paylaş

buyur o arkadaşlarla tartışmanın yolu açık. denyosunuz siz deyip kaçmak pek iyi bir iletişim başlangıcı değil. ayrıca pek de sonuçsuz. =

bir de senden bir isteğim var. "kürtler ile pkk" yı aynı bütünün parçaları olarak gören/gösteren kürt vatandaşlarımıza da aynı tepkiyi aynı sertlikte göster. hani olur da unutursan diye diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...