CapN Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 oyuna bağlanırken şöyle bir problemle karşılaşıyorum. "you have used up your prepaid time for this account . please purchase more to continue playing" fakat kredi kartımda herhangi bir problem yok hatta sisteme tekrar girdim kredi kartı bılgılerımı. account status: active this account is active and can be used for playing. yanı dondurulmuş fılanda degıl napmam lazım bılen varsa yardımcı olursa sevınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 billing departmanına mail atarsan, sorun çözülür sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 7 saat oldu maili atalı hala bir cevap alamadım blizden :/ çok ilginç bişi daha önce başıma gelmemıstı hesap active ama kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 20+ saattır tık yok kimse bılmıyormu napmam gerektıgını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 tekrar mail at ya da telefon aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 telefon en saglıklısı cidden direk ilgileniyorlar mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 teşekkürler 2. mailide 2 saat önce yollamıştım telefon açmak içinde konuşucak birini bulmamlazım önce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya kredi kartında limitin filan dolu değil di mi? yani kartta sorun yoktur belki ama para çekememişlerseo nedenle de askıya alınmış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bikere bendede ole oldu active ettiler ama 3 günsora tekrar frozene döndü sebep kartda isim uyusmazlıgı nedeniyle parayı cekenmemesiler hesabını kontrol et derimm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Kredi kartımda herhangi bir problem yok hatta biraz önce yemek yedim :P Herşeyi tekrar tekrar kontrol ediyorum bir problem yok. Zaten hesabım actif durumda parayıda çekmişler ayın 2 sinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar