leyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 selam arkadaşlar.bazı arkadaşlar ttnetin 2007 ocak fiyat tarifeleri hakkında fısıldaşıyorlar. fısıldaşmalara göre 2007 ocak ta 2mbit bağlantıyı 49ytl ye alabilecekmişiz özelleştirme sayesinde.bilen birileri bu konu hakkında yorum yaparlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cok buyuk degısımler olacagını bende duydum ancak bekleyıp gorecegız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kotalıyı 2 mbit yaparlar diğerleri aynı kalır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 2mbit yalan olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 özelleştirme sayesinde bişi olmaz rekabet sayesinde olur ki o da şu an için mümkün değil. 2 mbit 49 lira doğruysa da dünyadaki ilk 3gb kotalı 2mbit hattı olur dalga konusu oluruz herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 2mbit bağlantı 3gb kotalı :d çok süper olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 heh yine biri zarf attı bakalım bu konu kaç küsür milyon sayfa olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 önce yurtdışı cıkıslarını adam etsinler. 2mbit hayal edemiyorum ben 1 seneden az bir sürede. ancak 512 kotalıyı 1mbit yaparlar. 1mbit kotalı da kimin işine yarar bilemem artık lol [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 21:39 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 2 mbit ve 4 olmadı 5 gb kotalı 49 milyon, aynı fiyata da limitsiz 512k olcak bence değişiklik olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 saniyede 100 kb ile indirdikten sonra hala kotalıda ısrar ederlerse bu sefer lafta bırakmam harbiden gider kafamı sokarım fikri veren adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hı hı tabi, yaparlar bencede :) ama 2007 demi yaparlar yoksa 2017 demi bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 avrupada amerikada türkiyenin yurtdışı çıkışlarını kısmayı düşünüyorlar diyorum, bu konuda bir karar çıkıcakmış diyorum, internetimiz çok daha pahalancakmış diyorum, siz 2mbit'i 49 ytl gibi bir fiyata vercekler diyorsunuz. o da güzel :) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 22:31 tarihinde, Warhero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yavaş kıssınlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 warhero nerde demiştin bunu? yazının tamamını okumak ve gerekçeyi örenmek istiyom. bu arada, ister özelleşsin, ister devletin kalsın, türk telekom artık kendisine bi şey girmesiyle özdeşleşti. doğru çıkcak bi haber bile olsa, kimse görmeden inanmaz ve hatta gördükten sonra da inanmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 warhero, biz okulda bütün gün bu olasılıkları düşünüyoruz ve bunun imkansız olduğunu biliyorum, çünkü internet tek kişinin elinde değil... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yavaş kıssınlar? kıssalar birşey mi yapacaksın sanki? :) oraya buraya saldırıp spam, hack, ddos attack gibi şeylerle uğraşanlara ttnet ceza yazmıyor. birçok yerde türk ipleri spamlisted'a alınmış durumda. sürekli saldırılardan yabancılar bıkmış, ama ttnet buna önlem almıyor. bu yüzden kısacaklarmış zaten. al bak mesela şöyle birşey yazmıştım: said: şöyle birşey öğrendim buraya da yazmış olayım. biliyorsunuz, türkiye'de kendini hacker sanan birçok budala lamer var. birçoğu orda burda bulduğu programlarla ona buna saldırıyor, ddos çekiyor, nuke atıyor vs. yabancılar tarafından, türkiye'nin internet omurga çıkışı yükselmesi istenmiyor. hatta düşürülmesi talep edilcek. bunun tüm suçu türkiye'de mail spam, web spam, mail bomb, ddos, virus, trojan ile kendini tatmin eden kişilerde. normalde amerika gibi ülkelerde bu tip şeyler sonucu 3 ay internetsizlik cezası veriyorlarmış. ama türkiyede bu ceza verilmiyor. neden, turk telekom müşteri çekip para kazanma telaşında. gelen şikayetleri değerlendirmiyor, umursamıyor. e bunun sonucu da tüm ülkeler bizim kullanıcılardan yaka silkmiş durumda. mesela hatırlarsanız bir ara icq, türk ip'lerine ban koymuştu, kablo internet kullanıcıları bundan dolayı sürekli proxy ile bağlanmak zorunda kalmıştı ama çok sonra bu bandan kurtulduk. hatta yakın zamanlardan şöyle bir örnek de var: http://forum.paticik.com/konu.php?id=164821 türk telekom'un teknolojisi mi kötü? yooo, adamların teknolojisi america online kadar iyiymiş. dünyanın en yüksek teknolojisine sahibiz hatta. buna rağmen yetersiz omurga çıkışına sahibiz. hatta normalde bir havuz için 10.10.10.1-10.10.10.255 arası ip'ler kullanırken, biz topluca tek havuz kullanıyoruz. 80.0.0.0-89.255.255.255 arası. e bu da dynamic ip kullanıp saldıranların işine yarıyor. ancak bunun sonucu da tüm türk ip'leri blacklisted olmuş. öneri gelecekmiş, internet kişinin ihtiyaç dışı her ip kullanımında o ip'nin network ulaşımı kesilsin diye. yani ben bir ip aldım, hatalı kullandım, kötü site girdim vs... omurgadan banlancağım. diğer bir durumsa, bütün bunlar aynı şekilde devam ederse dial-up'lara geri döneceğiz ya da internet çok pahalancak. türk telekom gelen şikayetlere cevap vermesi lazım. listelerden çıkması için özür dilemesi lazım ayrıca 2.5 milyar dolar gibi tazminatlardan bahsediliyor. bunların 2 yıl içinde hallolması lazım yoksa internet konusunda kötü günler bekliyor bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ha bu arada yazdığım konular hakkında çok derin bilgilerim yok. sadece internetle uğraşan bazı yabancılarla sohbetlerim arasında öğrendiğim bilgileri yazdım buraya. araştırılırsa ne kadar doğru veya yanlış olduğunu sanırım daha iyi görürüz. "hayır, o öyle değil, kara cahil seni" gibi şeyler söylemeyin diye ekliyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar