Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

monitörüm bozuldu :(

toggie

Öne çıkan mesajlar

lg 775n monitörüm vardı. uzun süredir "çıt çıt" diye sesler çıkarıp ekranda bir anlık kapalıp açılma benzeri bişey oluyodu (hani bozuk tv lerde olur ya işte anlatamadım tam olarak :/)
bugün baya sıklaştı bu çıt sesler sonra da iflas etti.

ben ilk başta buna ekran kartımın sebep olabilecegini düşündüm çünkü fandan ses geliyodu önceden (şimdi gelmiyo) herelde artık fan da ömrünü yitirdi ekran kartı yandı diye düşünüyodum ama öyle değilmiş monitördenmiş. kardeşimin pc den monitoru söktüm denedim benimkinde gayet güzel çalışıyor.

ben bozdum diyecem ama bi monitörü bozmek için pek sebep yoktur. üzeri çok kirlenir tozlanır falan ama sürekli temizlerim. ve de sadece 1 aç kapa tuşu var yani, kurcalayıp da bozulacak bişey olsa tamam diyecem ama öyle de değil. sebebi ne olabilir bilmiyorum ama tamir ederler mi diye size bir sorayım dedim.

bi de yeni monitor almam gerekirse ne tavsiye edersiniz. almışken lcd alıp paraya mı kıyayım yoksa devam mi edeyim crt ler ile.

çok canım sıkıldı şimdi ekran kartı, hd, mouse falan almayı planlıyodum hepsi bok oldu. kaldım ortada :(
Sosyal ağlarda paylaş

300 ytl civarında güzel lcd ler var ama benim bütün planlar alt üst oldu. zaten zar zor para birikiyo. e bi de yaz okuluna kalıcaz zaten özel okulda okuyoruz bi dünya para istiyolar. of anam of. sanırım bi süre kardeşimin monitoru ile devam etmek en iyisi artık yaza dogru ancak alırım ben monitor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

tam ortasından bakıldığında dahi altıyla üstü -aynı renk olduğu halde- farklı renk görünen, her zaman için tek bi açıdan bakmaya mahkum eden, yeterince aşağı eğilmeyerek yatakta film izleme keyfini hiç eden, yeterince yüksek çözünürlüğe çıkamayan, hele ki sağdan soldan hiç görünmeyen bir monitör yerine -mecbur değilsem- odanın yarısını kaplayan bir crt'yi tercih ederim. 17" lcd parasına kral gibi 19" alınıyor be. paraya yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...