Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 CHARDEF c_ostard_tamer] DEFNAME=c_ostard_tamer NAME=Ranger Ostard SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1 ID=c_OSTARD_ZOSTRICH ICON=i_pet_OSTARD_ZOSTRICH DAM=3,4 ARMOR=22 RESOURCES=15 i_ribs_raw,10 i_hide, //ALIGNMENT=NEUTRAL CAN=MT_WALK|MT_RUN FOODTYPE=55 t_crops, 55 t_fruit, 55 t_grain, 64 t_grass SHELTER=r_stables,e_Human_Greet DESIRES=e_horses,c_man,c_woman TEVENTS=e_horses AVERSIONS=e_carnivores3 DESCRIPTION=Tamer Zostrich SUBSECTION=Animals CATEGORY=New ON=@EQUIP IF ( <75.0) UNEQUIP src.sysmessage Bu bineğe binebilmeniz için 75.0 Taming skilline ihtiyacınız var. IF ( >75.0) src.sysmessage Binek size itaat etmeye başladı. ON=@Create COLOR=051b bu scp unequip i çalışırmı blen varmı pc de uo yokken yazdım test edemedim pls bi yardım edin unequip die bir ibare koydum olmuyo galiba[hline]Şu linke girip continue derseniz size minnettar olucam [url www.kingsofchaos.com/page.php?id=520231]=saolun[/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Test etmeden neden soruyon ki burda... Neyse IF lerde sorun var gozume carpan ilk olay. Bir if den sonra Endif ile kapatmadan 2 ci bir IF kullanamazsin.Endif le kapatman gerek 2 sinide Denemedim ama hayvan binmede equip olayinin caliscagini sanmıyorum acikcasi...[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 benim bildigim hayvanlarda galiba unequip kullanılmıyor onun icin ayrı bir function yazıcaksın o unequip yerine o functionu yazıcaksın valaha bende arıyordum attan dusurme functionunu bilen bir arkadas varsa yardimci olsun lutfen?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Sphere'da binege bindigini belirten herhangi ozel bir trigger yoktur, haliyle bu islemi boyle yapamazsin. Tavsiyem herhangi bir hayvan uzerinde olup olmadigini(layer_horse) kontrol eden baska bir item kullanman olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bi yerden equip olayı duyulmuş ama nerden.. bi ara mt_horse_cartcurt equip edildiginde böle bişi arasın die bişi yazmıstım adam NPC'nin scriptine koymus :) mt_horse_bilmemne bulucaksın bunun scriptini (bunu atın üstüne bindiginde .edit ile görebilirsin) on=@equip if (..... fln yazıcan işte itemın altına kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar