hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 evde 2 makina var .. benim makinaya ethernet üzerinen dsl giriyor. diğer ethernetten switche . öteki makinal switch üzerinden internet sharing.. sorun kardeşim vur deyince öldürüyo bana 1-2 kbps maksimum birakiyo.. benimde işim gücüm var.. yokmu bi prog şunu 3-4 e sabitliyim de kurtuliim dial up hızında sürünsün ?!?[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 netlimiter diye bir program var kardeşinin bilgisayarına yükle ve 4 kb'a sınırla. ama tabi hınzır bi kardeşin varsa kapar o programı devam eder downloada :) yani senin bilgisayardan nası yaparsın bilmiyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
sharky Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 iptables, traffic shaper www.freshmeat.net[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Kardeşine söyle DWları getright ile yapsın hemde kesilirse devam edebilirsin dersin. Orda trafik hızını max ayarlayabilirsin yani max 3kb ile DW yap secenbegi falan var.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar