Chasten Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu ba$lık altında toplayalım,film almaya falan giderkene iyi olabilir =) amelie matrix pardon 3 tane ilk aklıma gelen güzel filmler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 forrest gump big fish crash godfather i-ii-iii lotr i-ii-iii black hawk down gladiator bide gora (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 babam we oğlum yeter=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 blackhawk down'ı ızlemessek bos gıtmeyız bı kere ondan sora gora'yıda ızlemessek sadece bır kac tane kufur az duymus oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hababam sınıfı serisi (yenileri diil tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 biraz da bilim-kurgu terminator 1-2 alien 1-2-3 sw serisi back to the future jurassic park contact sphere donnie darko falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 pek bılınmez ama mukemmel bır fılm goodfellas trainspotting requiem for a dream my family (aile bağları ile ilgili bir ispanyol filmi) vanilla sky donnie darko +1 fight club shawshank redemption (esaretin bedeli oalrak türkçeleştirilmiştir) brave heart tosun paşa çöpçüler kralı kapıcılar kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sanki böyle bişi vardı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 -bir kedi gördüm galiba -evet evet bir kedi gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kesinlikle tüm looney tunes çizgi filmleri ( ciddiyim) pianist gladiator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sadece star wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 heheaom nereden başlasak. bundan 1-2 hafta önce açtığım türk filmleri konusu vardır.oradaki tüm filmler izlenebilir ben buraya türk filmlerinden başlayayım. babam ve oğlum mustafa hakkında herşey eşkiya pardon uzak anlat istanbul vizontele gönül yarası balalayka propaganda karagöz ve hacivat neden öldürüldü ? ( en yenimiz) tüm kemal sunal ve şener şen filmleri diye de ekleyeyim :) yabancı filmlere gelirsek o kadar çok var ki ben aklımda kalanları yazayım. scarface godfather a longest day band of brothers saving private ryan ocean's eleven (kesinlikle izlenmesi gerek ) schindler's list black hawk down the papillon the good,the bad and the ugly (yanlış yazdım galiba :) ) fight club munich lord of war e.t the green mile (orjinali böyleydi sanırım yeşil yol işte) lord of the rings jurassic park finding nemo (ben çok sevdim şahsen hayranı oldum :) ) shrek armageddon the sixthy sense war of worlds pirates of carribean superman serisi batman serisi back the future serisi (geleceğe dönüş) ındıana jones serisi space jam (looney tunes,micheal jordan ve basketbol :d ) seven years in tibet brave heart bir zamanlar askerdik (orjinal ismini unuttum :) ) top gun the rock the hunchback of notre dame beautiful mind ghost buster (çocukluk kahramanlarım :) ) the truman show jumanjı kingdom of heaven vertical limit ace ventura teenage mutant ninja turtles şimdilik bu kadar.listenin yarısına geldiğimde aklımdaki filmler tükendi bende açtım imbd'yi ve oradan bakarak yazdım.bu listedeki filmlerin hepsini izledim ve gerçekten güzel yapımlardı :) izlemediğim yapımlar da çok güzel olanlar onu başkaları tamamlasın ayrıca izlediğim ama adını unuttum ve imdb'de bulamadığım filmlerde var hatırladığım da toplar yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 interview with the vampire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aaa dragon ball nerde? hııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hehe razu iyi demiş.requiem for a dream ve eternal sunshine of spotless mind derim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eternal sunshine of spotless mind 'i buradaki herkes yazıyor ama daha izlemek kismet olmadı :d dvd'sini şipariş edeyim bari izlemezsem boş gideceğim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ee arkadaşlar devam edelim film kiralıcamda bol bol..up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 lan ayıp 45 tane film yazdım :d izle hepsini öyle konuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 stargate filmini ve arkasından (şimdilik) 9 sezon stargate sg-1 ve (şimdilik) 2 sezon stargate atlantis dizilerini izlemeyen bomboş gider babalar, aha buraya yazıyorum. [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 11:55 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Donnie Darko tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Piyanist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Braveheart Dogville hayat guzeldır T2 Esaretın Bedeli Yesıl yol Er Ryan Schindler's List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar