only4you Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben babasıyım çocuğum şu yazdıklarınızdan etkilenmiş ruhan ve bedenen değişimler oluşmakta oyuna girmeme gibi tepkiler oluşmakta arkadaşlarım ismi geçen kişilerden özür dilemenizi rica ediyorum sizi +guild 'i + sitenizi sanal ve gerçek hayatta makeme yoluyla beni başvuruma mecbur etmeyiniz lütfen milleti kışkırtmakla hiç biyere gidemezsiniz bu silkroad online oyun diğer lerinden çok farklıdır kimseyi kandırcanızı zannetmeyin size guild 'inize sitenize 3 gün müddet veriyorum ya efendi gibi özür dilersiniz yada olacaklardan sorumlu değilim(türkiyecumhuriyeti mahkemelerine beni başvurma mecbur etmeyiniz) insanın şerefiylen ruhan ve bedenen oynandığı yazdıklarınızdan ap açık belli oluyor lütfen kanıt yollamanızı rica ediyorum 3gün içinde yollarsanız veya kişilerden özür dilerseniz sevinirim ömürcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 nebu ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hmmmm clan pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hehe knight online a dönmeye ba$ladı burasıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 olayı detayı ile anlatabilirseniz belki bir orta nokta buluruz, yazdıklarınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor. sadece kafamda bir iki şey düşündüm, nedir olay? [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 23:08 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hakaret yapılmaz, edilir. kend girip "ben aslında bilmemkim deilim, onun babasıyım" diye yazmı$ i$te. yedik bizde. komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yaw olay ne ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 konu nedir bilmem alakam yok.peki babasısan cocuğuna neden sahip cıkmadın.sanal dünyaya bıraktın.onun yaşında kardeşim var ve mmo oyunların hiçbirini oynamasın diye kafasının etini yiyiyom ki ben ve diğer arkadaşlar gibi manyak olmasın hastalık cünkü bu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ömürcan ASDJASHFKJHAFKAFHKAJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bide şey var asdjakf hadi diyelim bu adam fake değil cidden baba felan , adliyeye gidiyo; "oğluma oyunda gg ktnxbye demişler oğlum çok etkilenmiş davacıyım hakim bey" AKSJHDASKFHSAKFAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 rofl ya çocuk kendisi yazmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 karşındaki çocuk 40 yaşında bir insan soy tarılığa gerek yok çocuğumu internete sokup sokmağıcam beni ilgilendirir. daha kibar olursanız sevinirim ama illahki soytarı olmak istiyosanız sirkin birinden iş bakmanızı tavsiye ediyorum. insanca yazarım insanca cevabını beklerim . küstalık istemez. ama illahiki inanmiyosan tanişmak için can atarim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 "ruhen ve bedenen", "başvurmak", "apaçık", "illaha", "sokmayacağım" [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 16:53 tarihinde, Goering tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 zuahaua koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 adam 1 yazi yaziyor buda bazi arkadaslarin kopmasina sebep oluyor buna post kasmak'mi diyorlar acaba? düsündürücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 durun siz kardeşsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cagrı bana cevap verme bence post kasıyorsun :) post kasmak seninkine oluyor sanırım ben gorusumu yazdım sen bana laf atıyorsun ehu senindemi ailen bu oyunu tasvip etmiyor [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 15:39 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 nihahaha ve yine nihahaha 40 yasındasın 16 yasında cocugun var ve cocuguna sanal ortamdan kufur ediyolar ve cocugun bedenen etkileniyo ne oldu 3. bir kol mu cıktı yoksa kormu kaldı yoksa kekelemeyemi basladı ne olmus osman kılıcınmı almıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu topic bir efsane olmalı yahu... up up up... ahahah... hakim bey res etmiyorlar çocuğumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 UZAHUZAHUASHASUHAS REZİLLİĞE GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ahah aklima leavers geldi "omfg i am not suppose to die! mom! mommy!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 1. telif haklari baska bir ülkeye ait ve mantıken yurt dısında olmuş bi olay için mahkemeye başvuramassınız 2. bi oyundaki bi olay yüzünden bırakın türkiyeyi amerikada bile dava açamazsınız 3. bu site veya bir başka site hakkında hakarettende dava açamazsınız ancak kişi hakkında açabilirsiniz çünkü hiçbir site yazılanların sorumlulugunu almaz bu üyelik anlaşmasında bellidir 4. türkiyede bu ahakreti eden insanalrın cogu internet cafelerden bvaglandigi ici nsuclayacak kimsede bulamazsınız 5. yetişkinseniz gerçekten cok cahil yada aptalsınız. ki bence cocugun babasıda deilsiniz sadece aptal ben babasıyım ve xxx die gözümüzü korkutmaya calısan 16 yaşında akıl yaşı 0-6 düzeyinde gezen bi çoçuksun 6. eger gerçekten only4you nun babasıysan oglunun bir oyuna bu kadar saplantıyla baglanmasına izin veriyorsan rezil, ana babalık duygusundan nasibini alsanda sorumlulugundan pay alamamış tamamen başarızı aptal bir evlat yetişrimiş bir ebeveyn sin. 7. işte so yu başladıgım gibi bu sebeple bıraktım ko cular doldu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 süpermiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThEmIlItAn Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 abi ömürsün valla, çok güzel bi cevap olmuş ;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar