_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 arkadaslar benim int 2gündür carsambada beri yok ttneti aradım var gözüküyor. ama sitelere vs wow baglanamıyorum. virüs olabilir dediler çünkü ip dns otomatik dogru olmalı. böle bi virüs bilen var mı? yada nasıl kurtulurum nasıl çözerim delirmek üzereyim. acil yardım, şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yine sorun sanirim tt de.bu sefer sadece yurt disi degil yurt icide patladi.512k lik baglanti guildwars u.pdateini 3-5 kb ile yapti+diger sitelerde cok gec aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 patide bile bariz bir yavaşlama var, yakında uçacak gibi geliyor ttnet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bende en ufak bir sorun bile yok izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 deliricem wow da sıra alıyorum tak kopuyo girene kadar sıram pat gitmiş 6sa oldu 3av kacırdım aglamak üzereyim carsambadan beri daha honorım yok böhüüü rank düşceemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ttnete kafam girsin.. iyi ki bizim okulun bağlantısını ulaknet saglıyor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar