salgam Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 arkadaşlar bana bi yardım edermisiniz hadi bu guilddeki admaların isimleri birbirlerine yeşil gözüküyorya mesela order - chaos felan birbirlerine turuncu gözüküyor bunu guild titledede böyle renkler vermek istiyorum nasıl yapacam bi yardım edermisiniz
salgam Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya hani mesela bir guilde üye olanlar birbirlerine isimleri yeşil olarak görünüyorya ve düşman guildler turuncu olarak görünüyor bende guil titlelerindede bu renkleri görmek istiyorum çok lazım yardımcı olabilirmisiniz
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 guildtitle dediğin yer neresi? çok bu uzak kaldım hatırlamıyorum da? nerde oldugunu yazarsan çözüm buluruz
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 on=@click message @1 title... oyuncu üzerinde böyle bir event'in oluyor... "@1" renk ayarıdır. "1" yerine istediğin renk kodunu giriyorsun.
salgam Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya demek sitedigim bu deil hani bi guilde uye olunca kafanda yazıyorya işte o hani düşman guil sana ismi turuncu gözüküyorya işte titleside turuncu gözüksün istiyorum umarım anlatabilmişimdir çok lazım arkadaşlar
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 iyi de senin elinde nasıl bir kod var onu bile bilmiyoruz... benim verdiğim örnek, istediğini yerine getirmek için adım atmanı sağlayabilir.
Lyne Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 senin mesajından anladıgım kadarı ile , sanırım sen dost ise yeşil guild message , düşman ise turuncu guild message vermesini istiyorsun. on=@click if () && (==2) message @040 [] endif if () && (==5) message @090 [] endif bunu kullanabilirsin. renkler tam uymadı , sen degistirirsin kafana gore :)
salgam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 çok sağol kardeşim ellerin dert görmesin
Öne çıkan mesajlar