ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 17 haziran gecesi olsun hatta, sabah cıkıp sınava gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ne sinavi var ki 18 Haziran'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ÖSS var görgüsüz, üniversiteyi kazandın da havasını mı yapıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Zaugna SA'daydi diye kalmis aklimda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 gelmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Buyur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 herşeyi hortlatıoz valla amma özlemişiz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 e düzenleyin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Gezdim & Tozdum modu ve dolayısıyla mod'dan da LAN party düzenlemesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 EEEH bu sefer ayarlıyacam eger katılım fazlaysa hatta size adeks 2 yi ayarlarım bile 2 de kapanan yeri sabaha kadar actırtırım cok ciddiyim bu sefer haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 e hamachiden oynayalım madem o akdar lan ıstıosunuz adasdasds ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben 5-6 kişi getiririm, düzenle efe adeks2de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 düzenleyin abi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben ilgilenmem. bi keresinde kastım ayarlıcam diye, olmadı, deli uğraştırdı. zaten asıl zevkli olan sey aynı odayı (ya da bölmeyi, herneyse) paylaştığın 4-5 kişi ile olan diyaloglar. benimkinde zaten fix sly-one, disappear olurdu her türlü :) [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 23:50 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Belki gelebilirim.. Ama dota oynamam yanınızda wow oynarım kendi çapımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ne dotası ya dota olmasın zaten..bi de beni de sayın ben de gelirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 BF'de bir taneci Mediciniz olurum. Ama Cray ve Xae'nin de gelmesi lazım. Bir de boş helikoptere kamikaze yapacak Xunn lazım, olmaz yoksa. Bir de buluşma saatini foruma yazacağınız saatin 6-7 sonrasında belirleyin de Xae k3nki beklemeyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 en son hoplayan manda ile adekste yapamamıştık, pek yanaşmıyorlar. Trip kafede yaptık, ben daha memnun kaldım aslında oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Trip daha iyidir. Daha serviskar. Daha bir emniyetli mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Ne zaman yapılacak bu, bir de ne oynanacak? Valla kalkıp gelirim Maraş'tan, 2 günlüğüne de olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Her oyun uyar bana, ama BF2 süperdi Manda buluşmasında. Helikopter pilotunuz olarak roket yağdırmaya reporting for duty abicim. Ayarlayın siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 bf 2142 yaparsanız gelirim :) 2'den çakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar